N.Puteikio laukia dar vienas iššūkis teisme

Klaipėdos miesto apylinkės teismo išteisintas Seimo narys Naglis Puteikis dar negali būti visiškai ramus - aukštesnės instancijos teismą pasiekė prokurorų skundas.

Juo prašoma panaikinti išteisinamąjį nuosprendį ir pakeisti jį apkaltinamuoju. Kaltinimą palaikiusio prokuroro Jevgenijaus Michailovskio įsitikinimu, teismas padarė išvadas, kurios neatitinka faktinių bylos aplinkybių.

Prokuroras prašo Klaipėdos apygardos teismą pripažinti N.Puteikį nevykdžius teismo sprendimo bei piktnaudžiavus tarnyba. Kaltintojas prašo jam skirti 80 MGL (10 400 litų) dydžio baudą.

N.Puteikis nusiteikęs ir toliau ginti savo poziciją, kurią aktyviai gynė teisme.


Šiame straipsnyje: Naglis Puteikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Jei jau generalinio prokuroro pavaduotojas šimtus tūkstančių skolinasi ne iš banko, bet iš verslininko, o visai aukščiausiajai Lietuvos valdžiai tai priimtina ir ji tyli, tai tik dar vienas įrodymas, kad mūsų prokurorus valdo verslininkai. Bandydami įgyvendinti savo tikslus, verslininkai skundžiasi per nemokamus savo advokatus - prokurorus. Šios bylos baigties laukia daugybė valstybės tarnautojų, dirbančių aplinkosaugos, paminklosaugos, statybų ir kitose panašiose srityse. Jei mane nuteis, bus aiškus įrodymas, kad sistema (kai valstybės tarnautojui siūlomas kyšis ir jis jį ima kyšį verslininkų naudai) ir toliau sėkmingai veikia. Teisėsauga dirba verslininkams, o ne gina viešąjį interesą. Tokia visos prokuratūros pozicija.

Ivanas

Ivanas portretas
manau, kad mano zemliakui Michailovui teks pasieškot darbo kur kitur, na pvz. Maximoje apsauginiu, nes labai jau šališkai ir neobjektyviai elgesi.

siulymas

siulymas portretas
Kai galutines instancijos teismas priims galutini isteisinamaji N. Puteikio nuosprendi, tuomet reikes teisti ir nuteisti prokurora uz tycini valstybes lesu issvaistyma.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių