Pereiti į pagrindinį turinį

Pirmokėlius sveikino miesto meras

2008-08-29 19:59
Pirmokėlius sveikino miesto meras
Pirmokėlius sveikino miesto meras / Tomo Raginos nuotr.

Kauno miesto savivaldybė, pakvietusi būsimus pirmokus iš daugiavaikių šeimų į mokslo metų atidarymo šventę, greičiausiai nesitikėjo tokio anšlago.

Į savivaldybės didžiąją salę susirinko daugiau kaip 300 vaikų, kuriuos lydėjo tėvai, vyresni broliai, seserys. Savivaldybės administracijos darbuotojai puolė ieškoti papildomų kėdžių.

Tris vaikus auginanti Jurga Barteškienė į šventę atvyko jau trečią kartą. „Augustas eis į pirmą klasę, kiti vaikai lankys antrą ir trečią klases. Smagu, kad vaikai pakviečiami į tokį renginį. Augustas buvo labai nusiminęs, kai iš pradžių negavome kvietimo", - sakė J.Barteškienė.

Penkių vaikų mama Irina Semerikova į šventę atėjo kartu su būsima pirmoke Valerija. „Labai džiaugiuosi, kad mus pakvietė į šį renginį. Mažiems vaikams skirtų švenčių yra labai mažai", - pastebėjo ji.

„Kas norėtų po to, kai baigs mokyklą, tapti miesto meru?", - paklausė dabar šias pareigas užimantis Andrius Kupčinskas. Pakilo keliolika rankų, o netoli buvusį Matą meras pasodino į savo kėdę. „Linkiu, kad ir kiti turėtumėte svajonių, ir atkakliai jų siektumėte", - kalbėjo A.Kupčinskas.

Meras kiekvienam pirmokui įteikė po knygą „Septyni pasaulio kontinentai" ir sveikinimą su Kauno herbu bei savo parašu. Vaikams ir jų tėveliams koncertavo „Ainių" ansamblis ir A.Kačanausko muzikos mokyklos mokiniai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų