Pirmuoju Lietuvos internetinio pokerio čempionu tapo klaipėdietis

Sekmadienį pirmasis Lietuvos internetinio pokerio čempionatas (LIPČ), kurio laimėtoju tapo 23-ejų klaipėdietis Audrius, žaidęs slapyvardžiu JOKuERis.

Jam atiteko ne tik pirmojo LIPČ nugalėtojo titulas, 2 372 dolerių, bet ir pakuotė į Europos pokerio turą Snoufeste, Austrijoje.

„Dalyvavau labai nedaug šio čempionato turnyrų - tik apie pusėje. Tai ir laimėti atrodė nelabai realu. Bet dalyvaudamas priešpaskutiniame turnyre pasižiūrėjau, kad gerai pasirodžius dar yra galimybė iškovoti pergalę. Viskas man labai palankiai susiklostė ir laimėjau puikų prizą“, – sako beveik trejus metus pokerį žaidžiantis klaipėdietis.

EPT Snoufeste vyks 2011 m. kovo 20-25 dienomis. Be to, į kelialapį įeina ir slidinėjimo pasas bei slidžių ir slidinėjimui skirtų batų nuoma, kuriuos išbandyti vienas iš Lietuvos pokerio profesionalų galės laisvu nuo pokerio metu.

Pagrindiniame aukščiausios, 109 dolerių, įpirkos turnyre susigrūmė 73 žaidėjai. Bendras turnyro prizinis fondas sudarė 7 300 dolerių, kurį pasidalino pirmas 8 vietas užėmę žaidėjai.

Lietuvos internetinio pokerio čempionatas buvo rengiamas bendradarbiaujant su Lietuvos sportinio pokerio federacija. Iš viso gruodžio 5-12 dienomis surengti  7 reitinginiai turnyrai.


Šiame straipsnyje: pokeris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių