Pereiti į pagrindinį turinį

P.Motiejūnas: „Apie pinigus daugiau nekalbėsim"

2008-10-16 20:04
P.Motiejūnas: „Apie pinigus daugiau nekalbėsim"
P.Motiejūnas: „Apie pinigus daugiau nekalbėsim" / Tomo Raginos nuotr. Buvęs generalinis direktorius G.Navikauskas (kairėje) ir naujasis klubo vadovas P.Motiejūnas.

Naujasis „Žalgirio" klubo generalinis direktorius, pakeitęs atsistatydinusį Gediminą Navikauską, Paulius Motiejūnas portalui pasakojo, kad komanda šiandien jaučiasi pakiliai ir nusiteikusi dirbti.

Į „Žalgirio" sąskaitą vakar įplaukė dalis savivaldybės žadėtų pinigų, kurie leis išsaugoti klubo žaidėjus.

Vakar po pietų SEB bankas leido „Kauno energijai" laiduoti už „Žalgiriui" skirtus 2,5 mln. litų. Gavęs leidimą bendrovės generalinis direktorius Sigitas Matelionis nedelsdamas susitiko su savivaldybės administracijos direktoriumi Vygantu Gudėnu. Jie kartu nuskubėjo į paskolą pažadėjusį duoti DnB NORD banką, kuris akimirksniu parengė dokumentus ir pradėjo lėšų pervedimo operaciją. Atskaičius palūkanas, 2,3 mln. litų „Žalgirį" pasiekė vakare.

„Žalgirio" klubo valdyba pinigų pervedimo nelaukė. Kol banke buvo skaičiuojami pinigai, visi devyni valdybos nariai, įskaitant ir klubo prezidentą Arvydą Sabonį, atsistatydino.

G.Navikauską generalinio direktoriaus poste pakeitė praėjusį sezoną klubo komunikacijos direktoriumi dirbęs, o nuo vasaros komandai „Kaunas Triobet" vadovavęs Paulius Motiejūnas.

„Kol kas anksti kalbėti apie planus ir ateities perspektyvas. Tačiau esu nusiteikęs ryžtingai. Klubui vėl reikia „įsivažiuoti", susigrąžinti geras sportines nuotaikas. Viena, ką galiu, tvirtai pasakyti, nuo šiol klubo valdyba viešai nekomentuos savo finansinių reikalų", - tvirtino P.Motiejūnas.

Kauno „Žalgiriui" priklausančių kelių lietuvių agentas Virginijus Bulotas teigia, kad jo klientai jau gavo iš klubo pinigų, todėl komandos tikrai nepaliks, rašo krepsinis.net.

Agentūros „Interperformances" atstovas Lietuvoje V.Bulotas šiandien susitiko su savo atstovaujamais Kauno klubo žaidėjais. „Interperformances" šiuo metu priklauso Paulius Jankūnas, Eurelijus Žukauskas, Žygimantas Janavičius ir Tadas Klimavičius. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų