Pereiti į pagrindinį turinį

Principinga aplinkosaugininkė pasitraukė iš posto

2009-12-04 16:52
Principinga aplinkosaugininkė pasitraukė iš posto
Principinga aplinkosaugininkė pasitraukė iš posto / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriui beveik du dešimtmečius vadovavusi Marija Stanikūnienė nusprendė savo noru išeiti iš darbo ir būti tik pensininkė.

Iš užimamų pareigų M.Stanikūnienė pastiraukė nuo gruodžio 1 dienos. Vadovaujantis teisės aktais, šiame poste ji galėjo dirbti dar pustrečių metų.

„Iki šiol visus 18 metų dirbau komforto sąlygomis, nes galėjau turėti savo nuomonę. Dabar pajutau, kad man jau reikia pasitraukti. Save palaužti ir prisitaikyti prie naujų metodų nesugebu. Kita vertus, reikia savo vietą užleisti jauniems“, - atviravo M.Stanikūnienė ir pridūrė, kad niekam pretenzijų neturi, savo kabinetą paliko labai taikiai.

Buvusi Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja veiklos nepristigs, pirmąsias užtarnauto poilsio dienas kėlėsi taip pat anksti, kaip ir į darbą. Moteris teigė turinti daug šeimyninės veiklos, tačiau seks visus procesus mieste, susijusius su aplinkosauga.

„Tai buvo mano gyvenimo būdas“, - prisipažino M.Stanikūnienė.

Kaip informavo Miesto ūkio departamento direktorius Jonas Žališkevičius, nuo gruodžio 2 dienos laikinai Aplinkos apsaugos skyriaus vedėjos pareigas eina iki tol vyriausiąja specialiste skyriuje dirbusi Laima Griauslytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų