Pereiti į pagrindinį turinį

Rajono gyventojai raginami kovoti su sniegu

2009-01-07 20:31
Rajono gyventojai raginami kovoti su sniegu
Rajono gyventojai raginami kovoti su sniegu / Tomo Raginos nuotr.

Kauno rajone skelbiama sustiprintos civilinės saugos parengties padėtis.

Kauno rajono savivaldybė prašo gyventojų iš rajono kelių ir gatvių pasiimti paliktus automobilius, kad jie netrukdytų sniego valymo technikai, atsikasti įvažas į kiemus, kad, esant reikalui, greitosios medicininės pagalbos, gaisrinės ir policijos automobiliai galėtų juos pasiekti, nukasti nuo pastatų stogų susikaupusį sniegą.

Komunalinės įstaigos įpareigotos atkasti ir pažymėti vandens hidrantus, kad juos lengvai rastų ir greitai galėtų prisijungti ugniagesiai. Kauno rajono ugdymo įstaigose kol kas vyks pamokos ir užsiėmimai.

Kauno rajono savivaldybė prašo gyventojų būti geranoriškais, pakančiais ir supratingais. Esant problemoms, prašome skambinti:

* dėl Kauno rajono kelių ir gatvių valymo, viešojo transporto - Kelių ir transporto skyriaus vedėjui Kęstučiui Povilaičiui tel. 8 612 56 160

* dėl elektros energijos, vandens, šildymo, nuotekų sutrikimų - Statybos ir komunalinio ūkio skyriaus vedėjui Egidijui Katiliui tel. 8 686 52 536

* kitais klausimais - Civilinės ir darbų saugos vyr. specialistui Antanui Dagiliui tel. 8-682 43 929, Savivaldybės administracijos tel. 30 55 03 arba seniūnui pagal gyvenamąją vietą. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų