Pereiti į pagrindinį turinį

Savivaldybė neketina nutraukti „Žalgirio“ arenos koncesijos sutarties

2013-02-22 11:04
Savivaldybė neketina nutraukti „Žalgirio“ arenos koncesijos sutarties
Savivaldybė neketina nutraukti „Žalgirio“ arenos koncesijos sutarties / Artūro Morozovo nuotr.

Kauno miesto savivaldybė nemato jokio pagrindo nutraukti „Žalgirio“ arenos koncesijos sutarties, sakė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

„Tiesioginio poveikio tikrai nėra, nes arena yra savivaldybės nuosavybė. Privatus operatorius yra “Kauno Žalgirio rėmėjas„, tai – viešoji įstaiga, ir jie veiklą vykdo –  praėjusių metų rezultatai rodo, kad jie išpildė koncesijos sąlygas, dėl to savivaldybė pervedė jiems koncesijos mokestį“, – ketvirtadienį sakė A.Kupčinskas.

Koncesininkui vykdant sutartį, mero teigimu, priežasčių nutraukti sutartį nėra pagrindo. Be to, koncesininkas paskolą „Žalgirio“ arenai įrengti ėmė ne Ūkio banke.

Koncesiją vykdančios bendrovės „Kauno arena“ direktorė Angelė Dementavičiūtė sakė, kad preciziškai laikomasi visų sutarties sąlygų.

Panaikinus Ūkio banko licenciją, viešojoje erdvėje pasigirdo kalbų, esą gali iškilti rūpesčių ir „Žalgirio“ arenai. Apie tai žiniasklaidoje prabilo ir Lietuvos banko valdytojas Vitas Vasiliauskas.

„Labai gaila, kad viešojoje erdvėje buvo sutapatinti du skirtingi objektai – “Žalgirio„ arena Kaune ir “Žalgirio„ stadionas Vilniuje (“Žalgirio sporto arena„). Todėl mums dabar tenka aiškintis, kad mes esame Kauno arena, o ne Vilniaus “Žagirio„ stadionas. Mums  niekas negresia, mes dirbame savo darbą. Visi numatyti renginiai “Žalgirio„ arenoje Kaune vyksta ir vyks. Tenka tik apgailestauti, kad kažkas galbūt tendencingai sumaišė dviejų skirtingų įmonių pavadinimus“, – sakė „Kauno arenos“ vadovė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų