STT šienapjūtė tęsiasi: sulaikyta Kauno žemėtvarkininkė

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai sulaikė Kauno žemėtvarkos skyriaus projektų grupės vadovę Laimą Unguraitienę.

L.Unguraitienei pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo ir prekybos poveikiu.

STT įtaria, kad L.Unguraitienė, siekdama turtinės naudos, už darbų atlikimą iš vienos moters paėmė didesnę pinigų sumą nei nurodė sutartyje. Taip pat įtariama, kad ši valstybės tarnautoja, pasinaudodama savo pažintimis su Nacionalinės žemės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos Kauno rajono Žemėtvarkos skyriaus darbuotojais, vienai pilietei už kyšį pažadėjo greičiau atkurti nuosavybes teises į iki nacionalizacijos turėtą žemę.

Valstybės įmonės Valstybės žemės fondas Kauno žemėtvarkos skyriaus viršininkas Vladislovas Kudriacovas tikino, kad iki šios dienos Kauno, Kaišiadorių ir Jonavos grupių vadovė L.Unguraitienė dirbo be priekaištų.

Viršininkas neslėpė, kad jam nemaloni tema apie STT atliekamą tyrimą. „Baikim šią temą. Klauskite jų“, – nukirto V.Kudriacovas.

Direktorius negalėjo tiksliai pasakyti, kiek metų L.Unguratienė dirba Žemėtvarkos skyriuje. „Gal 10, gal 15. Kadrų skyrius yra Vilniuje. Aš nežinau“, – sakė direktorius.


Šiame straipsnyje: STTkorupcija

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
Ar '' darbuotoja dirba be priekaistu '' tada , kai dalijasi gautu pelnu su direktoriumi ?

Julius

Julius portretas
Teko susidurti su sita aferiste. Kai mociute atstatinejo nuosavybes teise i islikusia zeme, nusuko 0.5 ha. Taip ir reikia

Babtu zemė

Babtu zemė portretas
Patikėjau, kad dievulis yra. AFERISTĖ - per lengvas apibūdinimas. Sėkmės STT jūsų darbe.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių