Sumuštą ir apiplėštą kalinį nuteistieji vertė tenkinti seksualiai

Trys Vilniaus 2-ųjų pataisos namuose įkalinti vyrukai metų pradžioje nusprendė apvogti vieną „likimo draugų“. Tačiau įvykdę šį nusikaltimą kaliniai nenurimo.

Pasiėmę kelis drabužius ir sportinius batelius vaikinai nenurimo: vienas jų – Giedrius Ramanauskas – nusimovė kelnes ir liepė apvogtajam jį tenkinti lytiškai. Tokie kaltinimai buvo pateikti Vilniaus miesto 3 apylinkės teisme, rašo alfa.lt.

Prieš teismą stojęs kelis kartus teistas G. Ramanauskas šiuo metu pervežtas į Lukiškių tardymo izoliatorių. Kiti du kaltinamieji – Jonas Šukaitis ir Martynas Kuzmickas – vis dar pataisos namuose.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, šių metų kovo 24 d. G. Ramanauskas, J. Šukaitis ir M. Kuzmickas sumušė ir apiplėšė Aidą V. Jauni vyrai Aidą V. su jam priklausančiais daiktais nusivedė į 201 numeriu pažymėtą kambarį. Čia buvo dar keli pataisos namų „gyventojai“, tačiau jie į konfliktą nesikišo.

Prokuroro Egidijaus Šleinio turimuose rašytiniuose parodymuose kaliniai išdėstė, kad matė, kaip trijulė mušė Aidą V. Šis nuo smūgių kelis kartus parkrito ant žemės. Tuomet du iš trijų užpuolikų Aidą V. puolė spardyti, skelbia alfa.lt.

Įkalintieji pataisos namuose kitą dieną po įvykių teigė, kad tuo viskas nesibaigė.

„G. Ramanauskas nusimovė kelnes ir apatines kelnaites ir Aidui V. liepė čiulpti jo lytinį organą. […] Jam atsisakius, G. Ramanauskas lytiniu organu palietė galvą ir rankas“, – įrašyta kalinių parodymuose.

Prokurorai tokį elgesį kvalifikavo kaip žmogaus terorizavimą.


Šiame straipsnyje: kaliniaikalėjimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių