Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniečiai kviečiami teikti kandidatus šv.Kristoforo apdovanojimams

2010-10-28 19:30
Vilniečiai kviečiami teikti kandidatus šv.Kristoforo apdovanojimams
Vilniečiai kviečiami teikti kandidatus šv.Kristoforo apdovanojimams / Savivaldybės nuotr. Kristoforai

Vilniečiai kviečiami išsakyti savo nuomonę apie asmenis, sostinės bendroves ar organizacijas nusipelniusias gauti Šv.Kristoforo statulėlę.

„Visus vilniečius kviečiame būti aktyviais ir išsakyti savo nuomonę apie asmenis, sostinės bendroves, įmones ar organizacijas 2010-aisiais metais labiausiai šalyje ir už jos ribų garsinusius Vilniaus vardą ir nusipelniusius gauti garbingą apdovanojimą – Vilniaus miesto globėjo Šv. Kristoforo statulėlę“, - rašoma Vilniaus savivaldybės išplatintame pranešime.

Pasiūlymų bus laukiama iki šių metų lapkričio 22 d. raštu: Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Kultūros, sporto ir turizmo departamento Kultūros ir meno skyrius, Apdovanojimų Šv. Kristoforo statulėlėmis sekretoriatas, Konstitucijos pr. 3, Vilnius ir elektroniniu paštu: [email protected]. Telefonas pasiteiravimui 211 2416.

Pasiūlyme apdovanoti turi atsispindėti reikšmingi kandidato nuopelnai per 2010 metus Vilniaus miestui ir miestiečiams, trumpas ir konkretus šių nuopelnų aprašymas, pristatomas pats kandidatas, nurodoma nominacija.

Apdovanojimai teikiami šiose srityse: mokslas, verslas, kultūra, menas, švietimas, sportas, teisėsauga, architektūra, labdaringa veikla, sveikatos apsauga, medicina, Vilniaus įvaizdžio formavimas, turizmo plėtra. Apdovanojimų komitetas laukia pasiūlymų ir naujoms, su metų aktualijomis susijusioms, nominacijoms.

Šv. Kristoforo statulėlė – tradicinis ir garbingas Vilniaus miesto savivaldybės apdovanojimas, kurį per metus labiausiai nusipelniusiems vilniečiams prieš Šv. Kalėdas Vilniaus rotušėje įteikia Vilniaus miesto meras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų