Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniuje atsidaro gėrimų parduotuvė su degustacijų sale

2010-09-20 13:31
Vilniuje atsidaro gėrimų parduotuvė su degustacijų sale
Vilniuje atsidaro gėrimų parduotuvė su degustacijų sale / DMN arch. nuotr.

„Mineraliniai vandenys“ pirmadienį atidaro specializuotą gėrimų parduotuvę, kurią papildys degustacijų salė bei vyno ir kitų taurių gėrimų gamybos tradicijų ekspozicija.

Parduotuvės konsultantai žodinę informaciją galės didele dalimi papildyti vaizdine ir garsine informacija – tarp parduotuvės lentynų įrengti 5 media ekranai ir 2 kompiuteriai, per kuriuos bus galima pasižiūrėti svarbiausių gamintojų ir jų produktų pristatymus, susipažinti su tarptautiniais nepriklausomais gėrimų reitingais bei gamybos tradicijas atskleidžiančiais ir vartojimo kultūrą puoselėjančiais tinklapiais.

Naujoje parduotuvėje degustacijas paįvairins ir vyndarystės bei tauriųjų gėrimų gamybos ekspozicija.

Čia bus galima išvysti skirtingų tipų vynmedžius, dirvos, kuri nulemia tos pačios veislės vynuogių skirtumus, pavyzdžius, įvairių kamščių kolekciją, mielių veikimo šampano buteliuose procesą, susipažinti su įvairiomis aromatinėmis,  ekologinės ir biodinaminės vyndarystės medžiagomis bei kitais gėrimų gamybos atributais.

Parduotuvėje pirkėjai gali rasti gėrimų, kuriuos bendrovė importuoja tik savo reikmėms – jų nėra prekybos tinkluose ar kavinėse bei baruose.

Apie 60 proc. asortimento sudarys vynas ir šampanas, likusius 40 proc. – stiprieji alkoholiniai gėrimai – viskis, konjakas, degtinė, romas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų