Vilniuje per avariją šalia „Akropolio“ nukentėjo du vaikai

Sekmadienį Vilniuje Ozo ir Gelvonų gatvių sankryžoje susidūrė trys automobiliai. Medikų pagalbos prireikė dviem vaikams.

Nelaimė šalia „Akropolio“ įvyko apie vidurdienį. Susidūrė automobiliai „Opel Astra“, „Seat“ ir „Audi“.

Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė opelio vairuotojas. Jis rikiuodamasis į kitą juostą kabino automobilį „Seat“, šis atsitrenkė  į „Audi“.

„Stovėjome prie sankryžos, laukėme žalio šviesoforo signalo. Kai pajudėjau, pamačiau į mano juostą atskriejantį automobilį „Seat“ – jam kelią tikriausiai užkirto opelis“, – sakė „Audi“ vairuotojas.

Per avariją opelį apsuko ir jis šonu susiglaudė su automobilu „Audi“.

Prieš pat avariją visi automobiliai prie sankryžos stovėjo vienas greta kito. „Audi“ ir „Seat“ ketino važiuoti tiesiai, į Žirmūnų pusę.

Spėjama, kad opelis stovėjo juostoje, iš kurios privalėjo sukti į „Akropolio“ aikštelę, tačiau vairuotojas paskutinę akimirką, matyt, nusprendė važiuoti tiesiai.

Per avariją nukentėjo du vaikai: vienas važiavo „Audi“, kitas – „Seat“. Pirminiais duomenimis, pavojus jų gyvybei negresia, vaikai per avariją patyrė smarkių sumušimų. Vaikus greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

Opelio vairuotojas buvo nekalbus, su žurnalistu bendrauti jis nepanoro. Pirminiais duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.


Šiame straipsnyje: avarija,

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių