VMI ir policija toliau tikrina Vilniaus taksi įmones

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) ir policija toliau tikrina Vilniaus taksi įmones.VMI atstovas spaudai Darius Buta pirmadienį BNS patvirtino, kad antradienį buvo tikrintos taksi įmonės, pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Pasak jo, tai nauji ikiteisminiai tyrimai. Jie nesusiję su vasarį pradėtais tyrimais.Vilniaus apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkas Darius Žemgulis BNS sakė, kad vyksta projekto ,,Taksi ir keleivių vežimas" tęsinys, kartu su Kriminalinės policijos biuru buvo atlikti įmonių patikrinimai.

Tikrintos dvi taksi paslaugas teikiančios neįvardijamos įmonės.VMI atstovas teigia nežinąs, ar buvo sulaikytų asmenų, nes mokesčių inspekcija atsakinga tik už nesumokėtus mokesčius.

Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis BNS teigė neturįs informacijos apie taksi įmonių patikrinimus.Vasarį policija ir mokesčių inspekcija atliko daugiau nei 60 kratų taksi įmonėse, buvo sulaikyti įtariamieji.

Teisėsaugininkai teigia, jog taksi šešėliniame versle neapskaitytų pinigų suma galėjo siekti dešimtis milijonų litų.


Šiame straipsnyje: taksitaksi kainostaksi verslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vau

vau portretas
bet kodėl kaune netikrina ingutės ir tomuko firmų?

ricka

ricka portretas
kaune zuoko nėra.būtų tas zuokulas buves jonavos valkata kauno meras ir čia tą patį bajarį prasuktų.jis kaip savo kieme tvarkosi.kas skersai kelio pereina tą su šūdais suėda.juk vilnius kaip londonas jam turi būti.nors vilniuj iki londono kaip kiniečiuj rakum iki mėnulio.kol neprigrieps visko y savo rankas nenusiramins.lukiškės verke del jo.vistiek yklius aferistas kada ir pats,galės zonoj užpakaliu taksaut
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių