Pereiti į pagrindinį turinį

1588 ir „adaffix“ startuoja išmaniųjų telefonų aplikaciją Lietuvoje

2011-11-08 12:54
1588 ir „adaffix“ startuoja išmaniųjų telefonų aplikaciją Lietuvoje
1588 ir „adaffix“ startuoja išmaniųjų telefonų aplikaciją Lietuvoje / Savivaldybės nuotr.

Nuo 2011 spalio 20 d. informacijos tarnyba 1588 ir skambučių identifikavimo bendrovė "adaffix" startuoja su visiškai nauja paslauga Lietuvoje. "Adaffix" yra visiškai nemokama aplikacija "Android", "Nokia Symbian" ir "BlackBerry" išmaniesiems telefonams. Apdovanojimą laimėjusi aplikacija yra naudinga priemonė ir privatiems, ir su verslu susijusiems skambučiams, nes ji identifikuoja skambinančių įmonių pavadinimus, ir jeigu linija yra užimta arba niekas neatsiliepia, pasiūlo alternatyvius pardavėjų ar paslaugų tiekėjų numerius.

Kad ši aplikacija būtų pilnai funkcionali ir vartotojai galėtų ja naudotis, „adaffix“ bendradarbiauja su informacijos tarnyba 1588. Ši partnerystė leidžia „adaffix“ prisijungti įmonių duomenų bazių Lietuvoje, ir naudodamasi 1588 duomenų baze, „adaffix“ pateikia duomenis aplikacijos vartotojams.

Aplikacija turi dvi pagrindines funkcijas:

Alternatyvių numerių pasiūlymo funkcija leidžia skambinančiajam lengviau ir greičiau susisiekti su įmonėmis. Pavyzdžiui, jeigu vartotojas surenka taksi numerį Vilniuje, tačiau jam nepavyksta prisiskambinti, tai kelių sekundžių bėgyje - tik padėjus ragelį - „Adaffix“ parodys papildomą kontaktinę informaciją, t.y. ne tik kitų taksi įmonių esančių Vilniuje pavadinimus ir telefono numerius, bet ir tų įmonių adresus, nuorodas žemėlapyje, el. pašto, internetinės svetainės adresus. Paskambinti pasiūlytoms taksi įmonėms vartotojas gali tiesiog paspaudęs mygtuką „skambinti“, be to, vartotojas turi galimybę greitai įsivesti pasiūlytų įmonių kontaktus į savo mobilaus telefono kontaktų sąrašą. 

Įmonių identifikavimas. Net jeigu skambinančios įmonės nėra vartotojo telefono kontaktų sąraše aplikacija identifikuoja ir rodo įmonės pavadinimą telefono ekrane, kai tik suskamba telefonas, o jeigu vartotojas praleidžia skambutį, ši informacija niekur nedingsta ir vartotojas gali peržiūrėti skambinusios įmonės pavadinimą bei skambučio laiką. Tik vienu mygtuko paspaudimu vartotojas gali perskambinti atgal arba įtraukti įmonės pavadinimą ir telefono numerį į savo telefono kontaktų sąrašą. 

Papildomos programėlės funkcijos: skambučių blokavimas, kontaktų sinchronizavimas ir „Facebook ID“, ir kai vartotojui skambina draugai yra rodoma draugų nuotrauka ir naujausia būsena.

„Partnerystė su “adaffix„ mums suteikia galimybę pristatyti net ir išmaniesiems telefonams pažangią skambučių rekomendavimo aplikaciją, - sako Jon Martinsen, “Interinfo„  įmonių grupės generalinis direktorius. “Ši aplikacija vartotojams suteikia galimybę gauti alternatyvių įmonių numerius, o tai yra unikali ir laiką taupanti funkcija, ypatingai naudinga kritiškose situacijose, kuriose negalima gaišti nė sekundės. 

“Mes džiaugiamės galėdami prijungti Lietuvą prie tarptautinio tinklo ir suteikti daugiau galimybių smarkiai augančiam išmaniųjų telefonų vartotojų skaičiui Lietuvoje.  1588 duomenų bazės ir aplikacijos sinergija - tai daugiau patogumo skambinant ar priimant skambučius išmaniųjų telefonų vartotojams Lietuvoje“, - sako Claudia Poepperl, „Adaffix“ generalinė direktorė.

Aadaffix aplikaciją skirtą išmaniesiems telefonams galite parsisiųsti: adaffix.com

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų