Pereiti į pagrindinį turinį

“Apple” nauja OS gali pasirodyti jau kitą mėnesį?

2011-08-05 12:57
“Apple” nauja OS gali pasirodyti jau kitą mėnesį?
“Apple” nauja OS gali pasirodyti jau kitą mėnesį? / atomicpinkgoth.deviantart.com iliustr.

Nors viešai nežadama iOS atnaujinimo iki šio rudens, Apple jau tvirtina programų atnaujinimus naujajai iOS 5. Ji greičiausiai bus skirta visiems vėliausios kartos iPod touch, iPhone ir iPad įrenginiams. Kas leidžia spėti, kad tai gali būti ir naujas firmware’as skirtas iPhone 5, apie kurį dar nieko nėra skelbiama, bet patikimi šaltiniai kalba, jog tai ir gali įvykti jau kitą mėnesį.

Praeitą savaitę buvo išleistas atnaujinimas populiariai kameros programai Camera+. Nors kūrėjai nemini tikslaus OS pavadinimo, bet išsiduoda rašydami – “OS That Must Not Be Named”.

O Mashable aplikacija, kuri buvo atnaujinta vakar, rašo tiesiai šviesiai – “suderinama su iOS 5”.Šių aplikacijų patvirtinimas gali reikšti, kad iOS 5 išleidimas gali būti jau visai greitai. Ir gali būti išleistas kartu su nauju iPhone.

iOS 5 šiuo metu jau pasiekė ketvirtą beta leidimą, skirtą programų kūrėjams. Kaip teigia šie kūrėjai, dar yra šiek tiek klaidų pačioje OS, bet jau nieko kritinio. Priminsiu, kad tai tik gandas. Oficialiai tai nėra nei paneigta nei patvirtinta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų