„Čili pica“ picerijose diegiama bendra vaizdo ir garso sistema

Kompleksines IT ir komunikacijų paslaugas teikianti bendrovė „Lantelis“ įdiegė bendrą  TV ir audio sistemą Palangoje esančioje „Čili pica“ picerijoje. Visame maitinimo tinkle diegiamos sistemos pagalba galima lengvai valdyti programų turinį, transliuoti reklaminius ir informacinius skelbimus bei kitą aktualią informaciją.

„Moderni vaizdo ir garso sistema leidžia transliuoti išskirtinę „Cukrus TV“ televiziją bei pasirinktas TV programas, tad čia užsukę lankytojai gali ne tik mėgautis maistu, bet ir pramogauti“, - sako bendrovės „Lantelis“ vadovas Modestas Tamutis.

Pasak jo, šio projekto įgyvendinimo metu buvo panaudotos pažangiausios vaizdo apdorojimo technologijos, leidžiančios klientams pateikti itin kokybišką vaizdą, o personalui galimybę greitai ir paprastai valdyti programų turinį.

„Visus numatytus darbus atlikome laiku, todėl šios picerijos lankytojai jau galės artėjantį Europos krepšinio čempionatą stebėti šios naujausios sistemos pagalba“, - teigia M.Tamutis.

Visus jos privalumus, anot jo, galės įvertinti ir koncertų, sporto varžybų, muzikinių klipų ar filmų mėgėjai.

„Rangos darbus ką tik baigėme ir kitoje šio tinklo picerijoje, kur įdiegėme naują audio sistemą. Kokybišką garsą jau gali įvertinti Klaipėdoje esančio prekybos centro „Banginis“ „Čili pica“ lankytojai“, - sako bendrovės vadovas.


Šiame straipsnyje: Čili pica

NAUJAUSI KOMENTARAI

fortakas

fortakas portretas
o siaube rado su kuo susideti, su tamuciu, kuris mus paliko be darbo. isteige firma, idomu Karolina vis dar atlieka savo vaidmeni:DDD

nerijusaz

nerijusaz portretas
ziuriu atsigaves biski tamutis, nezinau kokie durniai su juo dar dirba

cm

cm portretas
kam picerijoje tokie navarotai, ateini pica valgyti, o ne reklamas ziureti
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių