Pereiti į pagrindinį turinį

Keistuolis meras pademonstravo gerą sveikatą

2009-03-18 17:00
Keistuolis meras pademonstravo gerą sveikatą
Keistuolis meras pademonstravo gerą sveikatą / "Segodnia" nuotr. Atlikęs individualią trikovės programą, L.Černoveckis pademonstravo raumenis.

Keistu elgesiu pagarsėjęs Kijevo meras Leonidas Černoveckis, sukėlęs įtarimų dėl sutrikusios psichikos, pabandė įrodyti, kad yra puikios formos.

Kijevo stadione „Dinamo“ trečiadienio ryte jis atliko individualią trikovės programą: nubėgo 400 m, 15 kartų prisitraukė ant skersinio ir nuplaukė 50 m baseine. Išlipęs iš vandens 57 metų meras pademonstravo raumenis žurnalistams ir „palaikymo komandai“ - pensininkėms, susirinkusioms pažiūrėti neįprasto reginio.

„Noriu pademonstruoti kijeviečiams ir visai Ukrainai, kad esu psichiškai ir fiziškai sveikas“, - sakė L.Černoveckis. Pirštu rodydamas į televizorių, per kurį buvo tiesiogiai transliuojamas parlamento posėdis, meras tarė: „Ukrainos demokratijai pavojų kelia fašizmas ir totalitarizmas. Pažvelkite į šiuos žmones, jie nori mane nuteisti ir patupdyti į psichiatrijos ligoninę. Valstybė juda prie to, kad bet koks politinis lyderis galėtų būti pažemintas arba pastūmėtas prie savižudybės.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų