Pereiti į pagrindinį turinį

Kijevo mero psichikos būklė kelia įtarimų

2009-03-13 18:47
Kijevo mero psichikos būklė kelia įtarimų
Kijevo mero psichikos būklė kelia įtarimų / AFP nuotr. L.Černoveckio pokštai Kijevo gyventojų jau nebejuokina.

Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatai nutarė, kad Kijevo merui Leonidui Černoveckiui, liaudyje pravardžiuojamam Lionia Kosmosu, būtina atlikti psichiatrijos ekspertizę.

Įtarimų parlamento nariams sukėlė keistas mero elgesys. L.Černoveckis neseniai atleido Kijevo zoologijos sodo direktorių už tai, kad šis prastai maitino dramblį ir nerado jam patelės. Meras ėmėsi pats globoti dramblį.

L.Černoveckis dažnai pasakoja žurnalistams, kaip jis mylį savo katiną Jašą, ir dovanoja žmonėms jo nuotraukas. Pastaruoju metu meras ėmė daug dainuoti ir netgi leisti dainų vaizdo klipus.

Praėjusį mėnesį į iškilmingą renginį Nacionalinėje muzikos akademijoje politikas atėjo vilkėdamas sportinę aprangą, labai panašią į naro kostiumą.

Kijevo valdžios sprendimai ne tik stebina miestiečius, bet ir kelia pasipiktinimą. L.Černoveckis ketina apmokestinti įėjimą į kapines, miestiečių priėmimą savivaldybėje, priversti viengungius mokėti atskirą mokestį, visas poliklinikas ir mokyklas padaryti mokamas.

Kovo pradžioje pasklido gandai, kad L.Černoveckis gydosi psichiatrinėje ligoninėje Izraelyje, kur išvažiavo atostogauti. Šiandien mero atostogos baigėsi, jis grįžo į darbą.

Ukrainiečiai įtaria, kad L.Černoveckis vartoja psichotropines medžiagas

Valentino dieną L.Černoveckis savivaldybės darbuotojams surengė koncertą

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų