Pereiti į pagrindinį turinį

“LTAndroid” – lietuviška programėlė apie lietuviškas programėles

2011-12-27 11:02
“LTAndroid” – lietuviška programėlė apie lietuviškas programėles
“LTAndroid” – lietuviška programėlė apie lietuviškas programėles / intomobile.com nuotr.

Kalbant apie “Android” pasaulį, programėlių skaičius siekia jau dešimtis milijonų vienetų. Kyla klausimas – o kiek iš jų yra lietuviškų? Skirtų būtent mūsų lokaliems poreikiams. Atsakymas – nedaug, bet gera žinia yra tai, kad speciali programėlė “LTAndroid” padės jums atrasti tokias lietuviškas aplikacijas.

Iš esmės, programėlė yra primityvus sąrašas programėlių ir jų trumpų aprašymų. Taip pat pateikiama parsisiuntimų statistika ir vartotojų įvertinimas – tai visgi gali padėti mums išsirinkti tikrai naudingas programėles. Taip pat yra galimybė rūšiuoti programėles pagal įvairius parametrus – įvertinimą, parsisiuntimų skaičių, atnaujinimo datą ir kt. Išsirinkus norimą programėlę, ją galima patogiai įdiegti vieno mygtuko “Įdiegti” paspaudimu.

“LTAndroid” pateikiamų programėlių sąrašas yra baigtinis – pavyko priskaičiuoti apie 70 lietuviškų kūrėjų darbų. Ar tai daug, ar mažai kaip mūsų dar tik gimstančiai “Android” rinkai, spręsti jums. Manau, kad šiame skaičiuje galima įžvelgti gana didelę perspektyvą programėlių gamintojams ir programuotojams.

Įdomu tai, kad ši programėlė yra praktiškai telefoninė versija lietuviško portalo tuo pačiu pavadinimu LTAndroid.lt. Tiesa, programėlė nėra tokia jau nežinoma – pagal “Android Market” duomenis, ją jau parsisiuntė daugiau nei 5000 žmonių, o vidutinis įvertinimas yra 4.6 balai iš 5 (tiesa, balsavo tik 57 žmonės).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų