Pereiti į pagrindinį turinį

„Royal Quest“ — nemokamas MMO iš kaimyninio Kaliningrado

2011-09-09 12:21
„Royal Quest“ — nemokamas MMO iš kaimyninio Kaliningrado
„Royal Quest“ — nemokamas MMO iš kaimyninio Kaliningrado / newsite.gamingupdate.com iliustr.

„Tai va... Čia „Katauri" daro žaidimą man" - „Royal Quest" demonstraciją pradėjo Feliksas, - „Jų (kūrėjų) idėja yra sukurti tokį MMO, kurį norėtų žaisti tie, kas bijo MMO". Tuomet man į akis kažkas šliukštelėjo rūgšties... „Aaaaaaaaa!". Nors ne...

Iš tiesų netikėtą efektą sukėlė ekrane atsiradęs, ypač ryškus ir spalvingas vaizdelis. Vaizdelis priminė „Kings Bounty„ nuo trečio asmens, tad Felikso mechaniškai paklausiau ar „Royal Quest“ ir „Kings Bounty„ turės sąsajų. „Tiesą sakant tik tiek, kiek matai. Katauri labai didžiuojasi savo dailininkų darbu, tad natūraliai meninis stilius, kai kurie priešų tipai ir juokeliai, ko gero keliaus iš žaidimo į žaidimą. Daugiau jokių panašumų nebus.“

„Royal Quest„ veiksmas vyks fantasy žanre kuriamame Aurum pasaulyje. Pasaulyje pilname magijos, alchemijos ir „seampunk‘išką“ prieskonį turinčių technologijų. Čia gyvenantys juodieji alchemikai kėsinasi užgrobti neįkainojamą resursą - Eleniumą. Šias žemes valdantis karalius, savo ruožtu renka herojų armiją, kurie išspardytų subines niekadėjams, mainais žadėdamas titulus, pilis, dvarus ir pusę princesės. Nors dėl pastarosios nesu visiškai tikras.

Tik pradėję žaidimą galėsim pasirinkti vieną iš 4 klasių, šioje vietoje jokių siurprizų - karys, magas, lankininkas arba vagišius. Nors... Na vienas siurprizas kaip matot yra. Tarp klasių nėra paladinų, šventikų, šamanų, druidų, vienuolių... Žodžiu nė vieno kuris mokėtų gydyti. Pasak kūrėjų, kiekviena klasė galės kažkiek taisytis sveikatą savarankiškai, kai kurie mokės užkeikimų grupei, bet iš esmės žaidimo mechanika kuriama taip, kad kariai būtų nepriklausomi nuo gydymo. Tai pirmas signalas, kad mes kalbam apie tikrą „casual„ perliuką. Patys pagalvokit, kada mėgėjai nustoja žaisti MMO? Taip, taip... Būtent tada, kai nori kažką prilupti, bet neranda gydytojo ar tanko. „Royal Quest“ šią problemą eliminuoja, kartu su juo ko gero dingsta ir masyvus taktinis kautynių elementas, tad šioje vietoje jau beveik patikėjau, kad šį žaidimą žais tie, kas šiaip nekenčia visų tų MMO nesąmonių.

Taip pat kiekvienas herojus galės pasirinkti vieną iš dviejų profesijų.

Kol kas kūrėjai dar nežino koks bus maksimalus herojaus lygis, bet jau truputį pasakojo apie galybę ristūnų kuriais jodami tyrinėsime pasaulį ir net užsiminė apie planus sukurti skraidančias transporto priemones. Jų reikės, nes Aurum pasaulyje bus per 100 skirtingų lokacijų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų