Pereiti į pagrindinį turinį

„Sony“ sukūrė mobilųjį telefoną, kuriuo galima naudotis duše

2013-01-09 16:07
„Sony“ sukūrė mobilųjį telefoną, kuriuo galima naudotis duše
„Sony“ sukūrė mobilųjį telefoną, kuriuo galima naudotis duše / "Sony" iliustr.

Bendrovės „Sony“ vadovams buvo pristatytas naujas išmanusis telefonas, kuriuo galima naudotis duše arba vonioje, nesibaiminant, kad prietaisas suges.

Drėgmei atsparūs elektronikos prietaisai Japonijoje gana įprasti, tačiau ši savybė nebuvo įdiegta daugelyje kitur išleidžiamų brangių išmaniųjų telefonų.

Naujasis telefonas „Xperia Z“, taip pat galintis įrašinėti HDR (didesnio apšviestumo diapazono) vaizdus, buvo pristatytas per Las Vegase vykstančią tarptautinę elektronikos parodą „Consumer Electronics Show“.

Tačiau, anot vieno analitiko, nors „Sony Mobile“ daro pažangą, tačiau šiai bendrovei „dar reikia perkopti didelį kalną“.

„Sony“ ekspertai sako, kad jų telefoną nesugestų netgi pusvalandžiui panardintas į vandenį metro gylyje.

„Sony Mobile“ vykdomasis direktorius Steve'as Walkeris sakė Didžiosios Britanijos nacionaliniam transliuotojui BBC: „Jeigu norite ... gulėti vonioje ir žiūrėti HD (didelės raiškos) filmą - šis prietaisas kaip tik jums. Jeigu norite, galite jį pasiimti į dušą, o dar naudingiau, kad jį galima nuplauti po čiaupu, jeigu susiteptų.“

Sakoma, kad kas dešimtam žmogui yra nutikę, kad mobilusis telefonas įkrenta į tualetą, o tokiu atveju atsparumas vandeniui būtų itin pravarti savybė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų