Pereiti į pagrindinį turinį

Televizoriuose gali atsirasti integruotas „Kinect“

2011-11-28 17:46
Televizoriuose gali atsirasti integruotas „Kinect“
Televizoriuose gali atsirasti integruotas „Kinect“ / Microsoft nuotr.

Artimiausioje ateityje gali atsirasti televizoriai su integruotu valdikliu „Microsoft Kinect“. Kaip teigia resursas The Daily, remdamasis anoniminiais šaltiniais, pastaruoju metu „Microsoft“ svarsto apie „Kinect“ technologijos licencijavimą televizorių gamintojams. Dar daugiau, patikslinama, kad programinės įrangos gigantas jau derasi su tokiomis kompanijomis, kaip „Vizio“ ir „Sony“.

Pastaruoju metu „Kinect“ valdiklis jungiamas prie žaidimų konsolės „Xbox 360“. Šaltinio teigimu, technologijos kaip integruoto sprendimo panaudojimas televizoriuose leis kompanijai smarkiai išplėsti savo dalyvavimą rinkoje. Teigiama, kad valdiklis pasirodys net ir tuose namuose, kur niekas nesiruošia žaisti kompiuterinių žaidimų. „Xbox 360“ turėjimas taip pat bus nebūtinas.

Beje, kiek anksčiau paaiškėjo, kad „Microsoft“ ketina išleisti specialią „Kinect“ versiją, skirtą staliniams kompiuteriams. Tai bus optimizuotas įrenginys, jis gaus trumpesnį USB laidą, o atnaujinta programinė įranga leis įrenginiui įvertinti lauko gilumą iš artimesnio atstumo. Taip pat jau pranešta apie „Kinect Accelerator“ programos pradžią. Pastaroji kompanijai „Microsoft“ leis dar labiau išplėsti „Kinect“ panaudojimo sferą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų