Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas

2010-01-04 19:45
Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas Dėl gaisro Žemuosiuose Paneriuose sustabdytas traukinių eismas

Pirmadienį, 14.55 val. sostinės ugniagesiams buvo pranešta apie Žemuosiuose Paneriuose, Ūmėdžių gatvėje liepsnojantį medinį gyvenamąjį namą.

Šis namas yra vos už 5 metrų nuo geležinkelio atšakos, privažiuoti iki jo galima tik per geležinkelio pervažą, todėl, kol ugnis nebuvo užgesinta buvo sustabdyti du keleiviniai traukiniai.

Vieno aukšto mediniame name gyveno 4 šeimos. Kaip pasakojo sudegusio namo gyventojai, tuo metu kai kilo gaisras jie kūreno krosnį, todėl gali būti, kad netvarkinga krosnis ir yra šio gaisro priežastis. „Pamatėme kaip iš palėpės pradėjo rūkti dūmai ir iškvietėme ugniagesius“, - aiškino gyventojai.

Kol gelbėtojai atvyko, žmonės iš namo nešė savo turtą.

Į įvykio vietą atskubėjęs pirmasis ugniagesių ekipažas vos tik pamatęs pro namo stogą besiveržiančius dūmus, iškart paprašė papildomų pajėgų. Ugniagesiai baiminosi, kad medinis namas gali bet kuriuo momentu supleškėti lyg degtukų dėžutė.

Iš viso šį gaisrą gesino penki ugniagesių automobiliai: 4 autocisternos ir vandenvežė, buvo iškviestas ir štabo automobilis.

Į įvykio vietą atsiųstas ir greitosios medicinos pagalbos automobilis, tačiau jų pagalbos niekam neprireikė - gaisro metu žmonės nenukentėjo.

Gaisro metu smarkiai apgadinta pusę namo.

Tikslias nelaimės priežastys turėtų nustatyti ugniagesių ekspertai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų