Gaisras pasiglemžė trijų benamių gyvybes (papildyta)

Ketvirtadienį paryčiais netoli Elektrėnų esančiame Balceriškės kaime kilusiame gaisre žuvo mažiausiai trys žmonės. Įtarimai, kad galėjo būti ir daugiau aukų nepasitvirtino. 

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Visuomenės informavimo skyriaus specialisto Gintauto Druktenio, nors gaisras buvo užgesintas per valandą, pusę dešimtos ryto vis dar buvo ieškoma aukų.

„Kaimo gyventojai sakė, kad šiame pastate susirinkdavo dešimt ir daugiau benamių, todėl gali būti, kad žuvusiųjų skaičius didės“, - ryte portalui sakė G.Druktenis.

Pranešimą apie Vievio seniūnijoje degantį medinį rąstinį namą ugniagesiai gavo apie 4.45 val. Atvykus gelbėtojams, paaiškėjo, kad pranešimas pavėluotas, ugnis jau buvo apėmusi visą pastatą, jo išgelbėti buvo neįmanoma.

Apie 5.50 val. gaisras buvo likviduotas, pradėtos žmonių paieškos, nes, kaip ugniagesiams pasakojo Balceriškių kaimo gyventojai, šiame name jau ilgą laiką gyvendavo benamiai. Juos žmonės matė ir nelaimės išvakarėse.

Informacija pasitvirtino. Apie 6.32 val. gaisravietėje rastas smarkiai apdegusio žmogaus kūnas, po kiek laiko - dar du. Jie sudegę taip, kad neįmanoma nustatyti net žmogaus lyties.

Ugniagesiai perkasė visą gaisravietę, tačiau daugiau žmonių kūnų nerasta.

Šią benamių landynę gerai žinojo ir vietos policininkai. Raminti įsismarkavusių namo gyventojų jie buvo kviečiami gana dažnai.

Gaisro metu namas sudegė iki pamatų.


Šiame straipsnyje: gaisrasprie Elektrėnų

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių