Klaipėdoje susidūrė greitosios pagalbos automobilis ir „Ford“

 

 

Ketvirtadienį, apie 10.15 val., Klaipėdoje, Taikos pr. ir Sausio 15-osios g. sankryžoje susidūrus greitosios pagalbos automobiliui „VW“ ir „Ford“ buvo partrenktas pėsčiasis, bet jis iš avarijos vietos dingo.

Grietosios pagalbos automobilis į ligoninę vežė sunkų ligonį (gim. 1929 m.). Taikos prospektu dūmęs automobilis važiavo su įjungtais švyturėliais, karts nuo karto įjungdavo garsinius signalus. Privažiavus prie sankryžos dar kartą buvo įjungtas garsinis signalas, kad iš kelio pasitrauktų automobilis „Renault“, kurio vairuotojas laukė, kol užsidegs leidžiamas šviesoforo signalas.

GMP automobilis, aplenkęs „Renault“, įvažiavo į sankryžą dar degant raudonam šviesoforo signalui ir sankryžos viduryje susidūrė su „Ford“, kuris į sankryžą buvo įvažiavęs degant žaliam šviesoforo signalui.

Abu automobiliai po susidūrimo atsidūrė priešingoje eismo pusėje, o „Ford“, užlėkęs ant šaligatvio, atsitrenkė į reklaminį stendą.

Net du liudininkai matė, kaip po susidūrimo gatvės viduryje nukrito vyriškis, tačiau jis sumaištyje iš įvykio vietos dingo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimalda

Rimalda portretas
Greitosios signalų negirdėjau, nors buvau už 50m.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių