Važiuodamas automobilio tempiamomis rogėmis žuvo vaikinas

Penktadienį pavakare, 16.47 val. Vilniaus policija gavo pranešimą apie nelaimę M. Mironaitės g., miesto pakraštyje. Miesto pakraštyje miško takelyje žuvo vaikinas.

Keletas jaunuolių prie automobilio „Renault“ prisikabino roges. Rogėse sėdėjo jų draugas. JPradėjus tempti jaunuoliai jau buvo nusprendę baigti linksmybes, tačiau nepastebėjo priešais atvažiuojančio automobilio „Ford Mondeo“. Automobilis pervažiavo 20-metį.

Jaunuolis mirė iš karto. Pirminiais duomenimis, vaikinai buvo blaivūs.

Vaikinai sako, kad pramogavo miško keliuke ir jau ruošėsi važiuoti namo. Mintis taip pasilinksminti kilo iš karto keliems vaikinams. Linksmindamiesi vaikinai nepastebėjo atvažiuojančio automobilio „Ford“.

Pirminiais duomenimis, paskutinę akimirką pamatęs priešpriešiais atvažiuojantį automobilį, „Renault“ vairuotojas staigiai kryptelėjo į dešinę, o rogutėmis tempiamas vaikinas pateko po ratais.

„Mes nepastebėjome, kad priekyje atvažiuoja ta mašina, per vėlai, tiksliau pastebėjome. Pasitraukėm į dešinę, kaip galėjom – tačiau roges išnešė į šoną“, – sakė vienas žuvusiojo bičiulis.

Panašu, kad automobiliu buvo tempiami iš karto keli jaunuoliai: įvykio vietoje rasti du lynai, paprastos rogutės ir plastikinė čiuožlentė. Pastaroji rasta šalia žuvusiojo.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

uzuojauta seimai

uzuojauta seimai portretas
kvailas vaikinas,mirtis dar kvailesne....

nanan

nanan portretas
beprasme mirtis uzuojauta seimai

as

as portretas
uzuojauta tevams draugams ir artimesiams.... jaunas vaikinas... labai skaudu... jug ne jie pirmi taip pramogauja ir niekam net i galva sokti mintis negalejo kad tap gali atsitikti... tegul ilsesi ramibei...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių