Pereiti į pagrindinį turinį

Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi (papildyta)

2011-09-07 04:23
Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta) Visureigio skrydis – visi neblaivūs, bet gyvi  (papildyta)

Vilniuje neblaivių asmenų kompanija visureigiu nuskriejo nuo stataus šlaito, policija ir specialiosios tarnybos sprendžia, kaip ištraukti visureigį.

Per antradienį vakare įvykusią avariją nukentėjo trys žmonės. Juos greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Avarija Naujuosiuose Verkiuose įvyko apie 20 val.

Popieriaus gatvėje nuo stataus šlaito nulėkė visureigis „Range Rover“.

Lėkdamas nuo stataus šlaito visureigis kelis kartus apvirto ir galiausiai atsistojo ant ratų.

Visureigiu važiavę žmonės iš transporto priemonės išlipo patys.

Visureigiu važiavo du vyrai ir moteris. Pirminiais duomenimis, jie buvo neblaivūs. Nė vienas neprisipažįsta vairavęs visureigio. Automobilio savininkas sako, kad vairavo kažkoks ketvirtas asmuo, kuris po avarijos neva pasišalino.

Trijulę greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Pirminiais duomenimis, pavojus nukentėjusiųjų gyvybei negresia.

Nukentėjusiuosius į ligoninę nulydėjo policijos pareigūnas – medikai baiminosi, kad pacientai pabėgs.

Pareigūnai nustato visų automobiliu važiavusių asmenų girtumą. Po apžiūros ligoninėje automobilio savininkas buvo paleistas.

Avarinės tarnybos darbuotojai kelias valandas  traukė visureigį. Buvo atvaryti du avarinės tarnybos automobiliai – dviem trosais po vidurnakčio automobilį pavyko ištraukti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų