Pereiti į pagrindinį turinį

„Iki“ lipdukus rinkom, tačiau puodų negavom

2010-02-03 14:18

„Iki“ vykdyta virtuvės įrankių ir puodų akcija yra absoliutus pirkėjų apgaudinėjimas. Surinkom du lipdukų rinkinius, Kaune, Plechavičiaus gatvėje, esančioje „Iki“ gavom telefoną, kuriuo užsisakėme norimas prekes (puodą ir peilių rinkinį).

Viena iš žinučių gavom atsakymą, kad rezervacija patvirtinta ir kad lapkričio mėnesį mes asmeniškai būsim informuoti SMS žinute apie rezervuoto produkto pristatymą į nurodytą „Iki“ parduotuvę.

Sulaukėm lapkričio mėnesio, užsakytų prekių negavom. Gruodžio mėnesį surinkę dar vieną lipdukų rinkinį, užsakėm kitą prekę. Lygiai taip pat SMS žinute gavom patvirtinimą. Prekės turėjo būti pristatytos gruodžio mėnesį.

Negavus nė vienos prekės iki gruodžio mėnesio pabaigos (pirmoji prekė turėjo būti pristatyta dar lapkričio mėnesį), pabandėm skambinti telefonu numeriu, iš kurio buvo atsiųstos SMS. Deja, telefonas buvo išjungtas. Nuėjom į parduotuvės informacijos skyrių, ten mums davė telefono numerį, kuriuo turėtume skambinti.

Paskambinus šiuo numeriu, mums buvo pasakyta, kad dėl didelio pirkėjų susidomėjimo parduotuvių tinklas pritrūko akcijinių produktų. Mums vėl gi buvo prižadėta, kad prekės tikrai bus atvežtos, apie tai mums bus pranešta telefonu. Iki šiol nesulaukėm jokios žinios.

Akivaizdu, kad ir nebesulauksim... Belieka tikėtis, kad „Iki“ parduotuvių tinklo apgauti esame ne mes vieni ir kad daugiau žmonės tiesiog nebedalyvaus jokiose šios parduotuvės vykdomose akcijose. Mes tikrai nebedalyvausim ir pasistengsim kuo rečiau lankytis visose šio tinklo parduotuvėse.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų