Pereiti į pagrindinį turinį

Mieste prasčiausiai valomi kiemai

2008-11-29 09:00

Šią savaitę iškritęs pirmasis sniegas kėlė daug nepatogumų miestiečiams. "Klaipėda" teiravosi klaipėdiečių, kaip jie vertina valytojų darbą.

Kostas, pensininkas:
– Turiu pasakyti, kad anksčiau aš labai atidžiai stebėdavau, kaip kiemsargiai valydavo kiemus, dabar jau to nebedarau. Manau, kiemai valomi neatsakingai, o valytojai nesiekia gero rezultato. Anksčiau žmonės labiau vertindavo savo darbą.

Danutė, tarnautoja:
– Šiaip kiemų valymą vertinu nelabai teigiamai. Vieną dieną geriau šaligatviai nuvalyti, kitą dieną – prasčiau, nors mieste iš tiesų didelių problemų dėl to gal ir nėra. Užmiestyje sudėtingiau, keliai retai kada valomi ir barstomi, situacija ten prastesnė.

Stasys, dispečeris:
– Na, kol kas gatvių ir kiemų valytojų darbą vertinu neblogai. Žiema juk dar tik prasideda, tad ir peikti dar nelabai norisi. Nors, žinoma, sniego valytojai galėtų savo darbą atlikti ir geriau.

Dangis, studentas:
– Teigiamai vertinu – tiek gatvės, tiek šaligatviai buvo nuvalyti. Žinoma, daugiabučių kiemus galėtų valyti ir geriau, juk mokama už darbą, tad jį ir reikėtų atlikti sąžiningai.

Rita, teatro solistė:
– Valytojų darbą vertinu neblogai, žmonės juk dirba. Žinoma, darbas galėtų būti atliktas ir geriau. O jei simuliuojama, tai čia jau kiemsargių sąžinės reikalas.

Gintarė, pardavėja:
– Kiemsargių darbą vertinu blogai, ypač prastai valomi daugiabučių kiemai. Pikta ir dėl to, kad kiemai nevalomi savaitgaliais, neįmanoma paeiti.

Stefa, paštininkė:
– Kiemai, žinoma, valomi prastokai. Kai pasninga, dažniausiai valoma tik po kelių dienų arba išvis laukiama, kol ledai ir sniegas ištirps. Nors, atvirai kalbant, galiu pasakyti, kad man valytojų gaila, juk jų darbas – ne iš lengvųjų, plotai dideli, o atlyginimas mažas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų