Pereiti į pagrindinį turinį

Skaitytojų nuomonė: kodėl lietuviškas „muilas“ neputoja?

2009-10-29 13:45
Skaitytojų nuomonė: kodėl lietuviškas „muilas“ neputoja?
Skaitytojų nuomonė: kodėl lietuviškas „muilas“ neputoja? / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Tai, kad žiūrovui netiko ir nepatiko „Moterų alėja“ parodo žiūrovų skonį. Netiko ir „Broliai“. Šiaip tai šį sezoną „Moterų alėja“ buvo ne tik geriausias, bet ir vienintelis vertas žiūrėti serialas. Buvo intriga, be to vaidino puikūs aktoriai. Buvo filmuojama pakankamai už kambario ribų, kai tuo tarpu kiti serialai daugiausia filmuojami uždarose patalpose.

Kitą serialą „Moterys meluoja geriau“ šį sezoną apskritai neįmanoma žiūrėti, nebent dar, kai Jampolskio, Rudoko ir Agnės trio rodo.

Tų trijų bobelių plepėjimas tą patį per tą patį tikrai neįdomus ir, atrodo, kad plepa bet ką. Apie Emiliją išvis nėra ką kalbėti. Lyg ir norima parodyti gerą mergaitę, bet atrodo priešingai: mergelė jau gal 40 serijoje vis neina dirbti, o tik žiūri kaip prasisukti: už dyką pagyventi bute, fiktyviai įsidarbinti. O bankininkė darbo dieną pradeda su šampano taure.


Turiu idėją „Moterų alėjos“ gerbėjams: parašykim kiekvienas po laišką LNK televizijai, kad rodytų serialą ir gal pradės rodyti?


Pati tema nebloga, režisūra tragiška. Viskas galėjo būti pateikta žymiai šmaikščiau ir įdomiau, be tų įkyriai ištęstų beprasmių pertraukų, kurias savo ruožtu dar pertraukdavo baisingos nesibaigiančios reklamos.

Toks ir filmas: gryno veiksmo penkios minutės (ir tiek iš jėgos). Visa kita - pasilakstymai Laisvės alėja, muzika ir niurkymasis po kaldrom. Į akis krito ir aktorių komandos skirtumai: impozantiškoji O.Dautartaitės herojė, lyg ką tik nužengusi nuo teatro scenos, ir nežinia kaip čia patekusi ir ką beveikianti G.Martirosianaitė. Dauguma vaidinančių aktorių buvo akivaizdžiai per geri šiam serialui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų