Pereiti į pagrindinį turinį

Sportas tik skatina degradaciją?

2022-02-08 07:35

Per televiziją ir vėl visur rodo tą olimpiadą, nors Lietuvos valdžia tik ką aiškino, kaip mums kenkia Kinija. Tai kodėl tada transliuojama dienų dienomis iš tos šalies šita sporto kvailystė?

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / freepik.com nuotr.

Jei Kinija šitaip bjauriai elgiasi su Lietuva, jei ją valdo komunistai ir diktatoriai, tai turėtų būti oficialiai paskelbtas boikotas ir šiai valstybei, ir joje vykstančiai olimpiadai.

O dabar matome, kaip mūsų Tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė begėdiškai aiškina, kokia jai bus garbė teikti medalius toje olimpiadoje. Ar mes jau visai nebeturime jokios savigarbos, jokios gėdos, neturime nė kruopelytės sveiko proto?

Rengti olimpiadą nusikaltėlių valdomoje valstybėje yra bendrininkavimas su jais, o tai taip pat yra nusikaltimas.

Apskritai Lietuvoje yra pernelyg nesveikai garbinamas sportas, nusikalstamai per daug skiriama jam jėgų, pastangų ir mokesčių mokėtojų pinigų. Ar nematote, kad tai skatina ne tik visuomenės degradaciją, bet ir parazitavimo, veltėdžiavimo kultą?

Tas besaikis, kvailas sporto garbinimas yra sovietmečio atgyvena, rusifikacijos, bolševizmo pasekmė. Juk Rusijos ir Baltarusijos diktatoriams sportas yra už viską svarbesnis. Todėl visiškai pritarčiau Romo Sadausko-Kvietkevičiaus iniciatyvai boikotuoti tą antihumanišką komunistinės Kinijos renginį visais įmanomais būdais.

Kuo mažiau mūsų visuomenėje bus buko ir besaikio sporto garbinimo, tuo bus sveikesnė visuomenė. Tuo greičiau atsikratysime ir žudikiškos komunistinės praeities.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų