Pereiti į pagrindinį turinį

Rusija įrodė, kad ji – ne Afrika

2012-03-09 18:46
Rusija   įrodė,  kad  ji – ne  Afrika
Rusija įrodė, kad ji – ne Afrika / Artūro Morozovo nuotr.

Pagaliau pasipylė pavėluoti sveikinimai Vladimirui Putinui su jo pergale Rusijos prezidento rinkimuose. Ši pergalė ypač įtikinama tokio didelio masto organizuotos provokacijos ir melo dėl negarbingų rinkimų fone.

Pasinaudota net Hillary Clinton, kurią jos vyras, buvęs JAV prezidentas apgavo ir pažemino savo neištikimybe. Jai į pagalbą reikėjo pakviesti ir Moniką Lewinsky – abi moterys poroje atrodytų patraukliau ir kaip suviliotos bei apleistos pritrauktų daugiau užjaučiančiųjų.

Gėda dėl Lietuvos, kurios vietiniai žinovai lyg marionetės kartojo šį spektaklį, taškėsi seilėmis, kaip šunelis ant dramblio ir tokiu būdu darė Lietuvai didžiulį ekonominį nuostolį. Turbūt tikėjosi, kad šeimininkai pastebės jų užsidegimą.

V.Putino ir D.Medvedevo tandemas prirėmė prie sienos šiuolaikinės kolonizacijos meistrus valstybių, kurių informacinė erdvė yra „laisvosios“ spaudos monopolijos rankose. Iš šios spaudos puslapių neišnyksta „nepriklausomi“ politologai ir kovotojai, už kurių nugarų paprastai stovi Vakarų žvalgybos specialiosios pajėgos.

Provokacijos jų organizatoriams davė atvirkštinį rezultatą – Rusija susivienijo ir įrodė, kad joje bet kuriuo atveju mažiausiai 6 metus nepavyks padaryti to, kas vyksta Afrikoje ir „laisvojoje“ Europoje.

Gaila komunistų – Vakarų generalinių karo štabų avangardo. Iš G.Ziuganovo aš gavau medalį už tarnybą povandeniniame laive. Jį noriu gražinti – tegu perduoda savo ideologams.

Pakartoti tai, ką 1917 metais nuveikė Izrailis Gelfandas (A.Parvusas) – už Vokietijos generalinio štabo pinigus paskandinęs Rusiją kraujuje, – mano galva, yra beprasmiška. Bet kokiu atveju, kol Rusijoje yra dviejų jos lyderių tandemas, atkuriantis šalį po eilinės „demokratinės“ banditiškos revoliucijos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų