Pereiti į pagrindinį turinį

Apsaugininkų kulkų pakirsti vagys prisistatė patys

Apsaugininkų kulkų pakirsti vagys prisistatė patys
Apsaugininkų kulkų pakirsti vagys prisistatė patys / Reuters nuotr.

Parduotuvę Panevėžyje ketinusius apvogti ginkluotus jaunuolius apsaugininkai sustabdė kulkomis. Iš įvykio vietos pasprukę sužaloti vaikinai nepraėjus nė pusvalandžiui patys prisistatė pas medikus.

Gydytojai įtariamus apgirtusius chuliganus perdavė į policijos pareigūnų rankas.

Kruvinas incidentas įvyko trečiadienio vakarą apie 21.50 val. Panevėžio rajone, Dembavoje, greta Dembavos g. 2 esančios privačios maisto prekių parduotuvės. Policijos pareigūnams apie įvykį pranešė bendrovės „G4S“ apsaugos tarnyba.

Pavojaus signalo sulaukę apsaugininkai atskubėję į įvykio vietą užtiko tris jaunuolius, kurie pasipriešindami panaudojo šaunamąjį ginklą.

Saugodami savo gyvybes „G4S“ ekipažo vyrai atsakė tuo pačiu: iš tarnybinio ginklo CZ85 paleido aštuonis šūvius.

Iš susišaudymo vietos nusikaltėliai spruko. Vis dėlto apsaugininkų kulkos buvo taiklios: apie 22.15 val. du vaikinai į Panevėžio apskrities ligoninės Priėmimo skyrių pristatė kraujuojantį trečiąjį sėbrą. Atvykėlius medikai po apžiūros perdavė pareigūnams.

Vienam iš įtariamųjų nustatytos šautinės blauzdos ir alkūnės žaizdos, visiems trims – girtumas. Sužalotajam intensyvesnės medikų priežiūros neprireikė, todėl jis  drauge su dviem kompanionais atsidūrė areštinėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų