Iš „Iki“ parduotuvės išnešto alkoholio vagims gerti neteks

Vėlų ketvirtadienio vakarą Vilniuje, V.Vivulksio gatvėje, įsibrauta į parduotuvę „Iki“. Trims jaunuoliams šioje parduotuvėje reikėta vienintelio daikto - alkoholio, tačiau geram pasilinksminimui sutrukdė policininkai.

Pranešimą apie į įsibrovimą į parduotuvę, Patrulių rinktinės pareigūnai gavo likus penkioms minutėms iki vidurnakčio. Atvykę į įvykio vietą jie pastebėjo po parduotuvę vaikštantį vaikiną, o tarpuvartėje - du jo belaukiančius sėbrus. Šalia jų stovėjo ir jau iš parduotuvės išnešti alkoholiniai gėrimai.

Pamatę pareigūnus, tarpuvartėje stovėję jaunuoliai bandė pabėgti. Vienas pareigūnas nusivijo juos, o kitas nuskubėjo į vidų sulaikyti po parduotuvę, lyg savo namus, vaikščiojančio vagies.

Į įvykio vietą buvo iškviestas ir pastiprinimas. Abu bėglius pavyko sugauti, jų draugas buvo sulaikytas prie parduotuvės durų, kai iš jos išeidinėjo su eiline alkoholio „porcija“.

Jaunuolis lengvai pasiduoti net neketino, demonstratyviai sudaužė alkoholinių gėrimų butelius, nereagavo į jokius pareigūnų perspėjimus, bandė priešintis pareigūnams. Nurimo tik šiems panaudojus kovinius veiksmus ir uždėjus antrankius.

Visi trys sulaikytieji buvo nuvežti į sostinės 3-ąjį policijos komisariatą. Čia paaiškėjo, jog „Iki“ parduotuvėje alkoholiu bandė apsirūpinti trys jauni vilniečiai - 19 metų R.G., 17 metų A.Š. bei 18-metis E.L.

R.G. buvo nustatyta lengvas girtumo laipsnis. Nustatyta, kad į parduotuvę trijulė pateko išlaužusi jos duris.

Visi sulaikytieji uždaryti į areštinę, jų atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Jiems gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: vagysalkoholisIki parduotuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių