Pereiti į pagrindinį turinį

Londono teismas: „raganavimu“ kaltinamas berniukas buvo nukankintas

2012-01-06 01:25
Londono teismas: „raganavimu“ kaltinamas berniukas buvo nukankintas
Londono teismas: „raganavimu“ kaltinamas berniukas buvo nukankintas / Shutterstock nuotr.

Londono teisme ketvirtadienį nagrinėta 15-mečio berniuko, kurį kankino ir nuskandino per Kalėdas jo giminaičiai, kaltindami jį raganavimu, byla.

Ant Kristy Bamu (Krisčio Bamu) kūno buvo rastas 101 sužalojimas. Jis buvo badomas kaltu, daužomas plaktuku ir laužtuvu; jis taip kentėjo, kad maldavo jį nužudyti, Londono teisme pasakojo kaltintojai. 
Auka su dviem broliais ir dviem seserimis atvyko iš Paryžiaus praleisti Kalėdas su giminaičiais rytų Londone.

Kaltinamieji – aukos svainis Ericas Bikubis (Erikas Bikubis) ir aukos sesuo Magalie Bamu (Magali Bamu).

Pasak kaltintojų, aukos sesers 28-erių M.Bamu partneris E.Bikubi siaubingų veiksmų ėmėsi pirmiausia apkaltinęs 15-metį Kristy ir dvi jo seseris raganavimu; o tada pradėjęs kankinimus.

Kristy seserys buvo verčiamos prisidėti prie kankinimų; sunkus išbandymas truko keturias dienas, po kurių per 2010-ųjų Kalėdas, gruodžio 25 dieną, visi buvo suvaryti į vonią.

E.Bikubi leisgyvį Kristį murdė į vandenį, šis nebeįstengė laikyti galvos virš vandens. Paskui kiti vaikai buvo vonioje laistomi iš žarnos šaltu vandeniu, pasakota teismui.

Medikai buvo iškviesti tik tada, kai Kristy buvo be sąmonės. Jie rado jį negyvą, o teismo ekspertizė nurodė, jog mirties priežastis buvo ir mušimas, ir skandinimas.

Kaip rašo “The Guardian”, abu kaltinamieji yra kilę iš Kongo Demokratinės Respublikos.

Kristy Bamu su broliais ir seserimis leido Kalėdas pas vyresniąją seserį M.Bamu ir jos partnerį E.Bikubi. Šiam pasirodė, jog vaikus apsėdo piktosios dvasios, kurios esą blogai veikusios jaunesnį vaiką.

Per Kalėdas netrukus po vidurnakčio atvykę medikai pamatė visur kraują – ant sienų, baldų, grindų. Iškviesti policininkai rado du Kristy brolius – 22-ejų Yvesą (Ivą) bei 11-metį, ir dvi seseris – 20-metę Kelly (Keli) ir 11-metę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų