Pereiti į pagrindinį turinį

Nuo policijos bėgęs kontrabandininkas metė dūminį užtaisą

2012-10-16 13:36
Nuo policijos bėgęs kontrabandininkas metė dūminį užtaisą
Nuo policijos bėgęs kontrabandininkas metė dūminį užtaisą / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Lietuvos ir Lenkijos pasienyje pirmadienį Kalvarijos policija vaikėsi reikalavimui sustoti nepaklususį automobilį. Persekiojimo metu iš automobilio buvo išmestas dūminis užtaisas, o vairuotojas iššoko iš automobilio ir pabėgo.

Apie 17 val. kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai ties Sangrūdos kaimu Kalvarijos policijos komisariato pareigūnai patikrinimui stabdė automobilį „VW Passat“.

Pasak policijos, automobilio vairuotojas nepakluso teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams sustoti ir padidinęs greitį nuvažiavo Lietuvos ir Lenkijos sienos link.

Persekiojimo metu iš automobilio buvo išmestas dūminis užtaisas, o ties Trakėnų kaimo vairuotojas iššoko iš automobilio ir puolė bėgti. Vydamasis vairuotoją, pareigūnas iš tarnybinio pistoleto „ČZ 87“ iššovė vieną šūvį į orą, tačiau vairuotojas pabėgo.

Po persekiojimo Trakėnų kaimo ribose, netoli Trakėnų karjero buvo rastas automobilis „VW Passat“ su, kaip paaiškėjo vėliau, suklastotais lietuviškais valstybiniais numeriais.

Automobilio viduje buvo rasta 9 tūkst. 959 pakeliai cigarečių "Viceroy“ su Rusijos banderolėmis. Rūkalų vertė - 69 tūkst. 812 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų