Sostinės pareigūnams įkliuvo 18 asmenų, platinusių narkotikus

 

Vilniuje sulaikyta 18 asmenų grupuotė, kuri vertėsi narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimu. Trečiadienį ir ketvrtadienį pareigūnai kreipiasi į teismą prašydami šiuos asmenis suimti.

Nusikalstama grupuotė išaiškinta bendromis pareigūnų pastangomis. Nustatant šio organizuoto nusikalstamo susivienijimo narius dalyvavo Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai, Vilniaus miesto apylinkės prokuratūros prokurorais, Lietuvos kriminalinės policijos biuro Organizuoto nusikalstamumo tyrimo padalinių ir Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Įtariamuosius padėjo sulaikyti Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai.

Visi 18 asmenų buvo sulaikyti sostinėje arba jos apylinkėse.

Atlikus kratas pas įtariamuosius bei jų gyvenamose vietose, buvo paimtos narkotinės ir psichotropinės medžiagos, priemonės ir įrankiai joms platinti, piniginės lėšos, kaip įtariama, gautos iš nusikalstamos veiklos, šaunamieji ginklai, šaudmenys.

Vilniaus apygardos prokuratūroje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamo susivienijimo veiklos bei neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

 


Šiame straipsnyje: narkotikaisulaikyta gauja

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių