Pereiti į pagrindinį turinį

Turkijos policija dėl amerikietės nužudymo areštavo 11 asmenų

2013-02-03 19:33
Turkijos policija dėl amerikietės nužudymo areštavo 11 asmenų
Turkijos policija dėl amerikietės nužudymo areštavo 11 asmenų / Scanpix nuotr.

Turkijos policija dėl praėjusį mėnesį Stambule dingusios amerikietės nužudymo areštavo 11 asmenų, sekmadienį pranešė pareigūnai ir žiniasklaida.

33 metų Sarai Sierros, dviejų vaikų motinos, lavonas šeštadienį buvo rastas netoli Stambulo senovinių miesto sienų, su mirtį nulėmusiomis žaizdomis galvoje, rašė dienraštis „Radikal“.

„Patvirtinome, kad ji buvo nužudyta smūgiais į galvą, - sekmadienį žurnalistams sakė Stambulo policijos viršininkas Huseyinas Capkinas (Chiusejinas Čapkinas). - Tačiau mums reikia baigti tyrimą ir tik paskui skelbti detales“.

Laikraštis „Milliyet“ rašė, kad moteriai taip pat kelis kartus aštriu daiktu buvo smogta į pilvą, tačiau išžaginimo ar apiplėšimo žymių nėra, policijai radus jos kūną, ji tebebuvo su papuošalais.

Turkų policija S.Sierros ieškojo jos šeimai pranešus, kad ryšys su ja nutrūko sausio 21 dieną, kai ji turėjo grįžti į Niujorką.

Laikraštis „Hurriyet“ ir kiti leidiniai paskelbė, kad Stambulo policija areštavo 11 įtariamųjų, bet daugiau detalių nepaskelbė.

S.Sierra, kuri turi du devynerių ir 11 metų vaikus, iš JAV į Stambulą išvyko sausio 7 dieną.

S.Sierros palaikai, susukti į antklodę, antradienio vakarą galėjo būti išmesti vienoje pagrindinių gatvių netoli senovinių sienų, „Hurriyet“ sakė viena galima liudininkė.

„Mačiau vyrą, iškeliantį kažką iš užpakalinės lengvojo automobilio keleivio vietos, - policijai pasakojo ta moteris. - Tada ten pamačiau ranką“.

„Hurriyet“ spėja, kad S.Sierra galėjo būti apgaule suviliota vežti narkotikus į Jungtines Valstijas. Taip esą sakė anoniminis buvęs JAV Kovos su narkotikais administracijos agentas.

Tačiau H.Capkinas sakė, jog nėra jokių požymių, kad ji būtų dalyvavusi tokioje schemoje. „Ji buvo keliautoja vienišė“, - sakė jis.

Stambulas yra didžiausias Turkijos miestas, jame gyvena mažiausiai 15 mln. žmonių ir jis yra laikomas palyginti saugiu keliautojams. Kasmet Stambule apsilanko milijonai turistų.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų