„Amazon“ įkūrėjas išsiskyrė su žmona: ponia Bezos gaus 38 mlrd. dolerių

Po 25 metų kartu „Amazon“ įkūrėjas Jeffas Bezosas ir rašytoja MacKenzie Bezos suka skirtingais keliais. Jų santuoka penktadienį oficialiai nutraukta, o buvusiai turtingiausio pasaulio žmogaus žmonai atiteko apie 38 mlrd. dolerių, skelbia „Bloomberg“.

Pagal teismo nutarimą, M. Bezos gaus 4 proc. – 19,7 mln. – „Amazon“ akcijų, kurių vertė siekia 38,3 mlrd. dolerių. Taip moteris tapo 22-uoju turtingiausiu žmogumi pasaulyje ir viena turtingiausių moterų.

Vašingtono valstijos teismas padėjo tašką šiose skyrybose. J. Bezosas išlaikys savo 12 proc. „Amazon“ akcijų paketą ir liks turtingiausiu pasaulio žmogumi.

M. Bezos jau anksčiau sakė atsisakanti bet kokių nuosavybės teisių į laikraštį „The Washington Post“ ir kosmoso tyrimų bendrovę „Blue Origin“.

Su vyru išsiskyrusi M. Bezos taip pat pažadėjo paaukoti pusę turto labdarai, taip prisijungdama prie daugelio kitų pasaulio turtingiausiųjų pažado išdalinti savo turtus.

Ponas ir ponia Bezosai apie skyrybas po 25 metų santuokos paskelbė sausį. Tuo pat metu „National Enquirer“ atskleidė informaciją, kad J. Bezosas jau kurį laiką buvo užmezgęs romaną su televizijos laidų vedėja Lauren Sanchez.

Jeffas ir MacKenzie Bezosai susituokė 1993-aisiais. Jie turi 4 vaikus. Turtingiausias pasaulio žmogus J. Bezosas „Amazon“ įkūrė 1994 m. savo garaže Sietle ir pavertė įmonę dabartine internetinės prekybos milžine.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nigga

Nigga portretas
Nepavydim o šlykštimes nuo tokių žiurkių.

ei, diedai, nepavydėkite

ei, diedai, nepavydėkite portretas
matosi, kad komentuoja kuiliai, pavydintys jam naujos mergos, jai - turto.

seni kuiliai

seni kuiliai portretas
visada taip daro kai jiems jau pusė šešių ir kombainą gali užkurt tik i dukras tinkanti merga
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių