Pereiti į pagrindinį turinį

B. Obama svečio teisėmis redaguos žurnalo „Wired“ numerį

2016-08-31 08:35
BNS inf.

Nežinia, ar JAV prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) jau galvoja apie naują darbą, bet ateinančiais mėnesiais jis svečio teisėmis redaguos apie naujas technologijas rašančio žurnalo „Wired“ numerį.

Scanpix nuotr.

Tai pirmas kartas, kai savo pareigas einantis JAV prezidentas redaguos kokį nors žurnalą, antradienį paskelbė „Wired“, kuris taip pat nurodė, kad B.Obamos redaguotame lapkričio numeryje daugiausia bus kalbama ribų tema.

„Kaip ir „Wired“, mūsų 44-asis prezidentas yra nepaliaujamas optimistas. Šiam ... numeriui jis nori sutelkti dėmesį į ateitį – į kitas kliūtis, kurias žmonijai teks įveikti, kad judėtų į priekį“, – nurodė žurnalas.

„Mes norime panagrinėti idėją dėl to, kaip šiandienos technologijos gali paveikti politinę vadovybę. Ir kas geriau padėtų mums išstudijuoti šias idėjas už prezidentą Obamą?“, – sakė vyriausiasis redaktorius Scottas Dadichas (Skotas Dadičas).

Tuo pačiu metu Baltieji rūmai paskelbė apie to „Wired“ numerio įkvėptą „Ribų konferenciją“, kuri įvyks Pitsberge Pensilvanijoje spalio 13 dieną.

Sveikatos apsauga, telekomunikacijos, dirbtinis protas, kosmoso tyrinėjimai ir „švari“ energija yra tarp temų, kurios bus nagrinėjamos toje konferencijoje.

B.Obamos kadencija baigsis 2017 metų sausio 20 dieną, kai jam bus 55 metai. Prezidento poste jis dirbo aštuonerius metus.

„Wired“ redagavimas nebus pirmas jo ekskursas į žurnalų pasaulį – jis parašė esė apie feminizmą žurnalo „Glamour“ rugsėjo numeriui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų