Baltarusijos įvestu beviziu režimu pasinaudojo daugiau kaip 100 tūkst. kaimyninių šalių piliečių?

  • Teksto dydis:

Baltarusijos įvestu beviziu režimu jau pasinaudojo daugiau kaip 100 tūkst. kaimyninių šalių piliečių. Tai trečiadienį pranešė naujienų agentūra „BelTA“, remdamasi Baltarusijos valstybiniu pasienio komitetu.

Pasak žinybos atstovų, nuo balandžio 15 d., kai buvo paskelbtas bevizis režimas Lietuvos ir Latvijos gyventojams, Baltarusijoje apsilankė 68,7 tūkst. Lietuvos piliečių, 26,3 tūkst. Latvijos piliečių ir 8,6 tūkst. nepiliečių.

Lenkijos piliečiams bevizis režimas taikomas nuo liepos 1 d. Per penkias dienas Baltarusijoje apsilankė 150 lenkų.

Lietuvos Respublikos valstybės saugumo departamentas įspėjo, kad Baltarusijos režimas gali į šalį atvykstančius žmones išnaudoti propagandiniams tikslams. Lietuvos gyventojams į Baltarusiją vykti patrauklu dėl gerokai žemesnių degalų, tabako ir kitų produktų kainų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

4

4 portretas
Greitai visi nelegalus emigrantai bėgs atgal iš ES i Baltarusiją, teks vėl tvora stiprinti. Gal ir patys europiečiai neišlaikys su tokiu pragyvenimo lygių ir šokinės kaip kengūros per tą pačią tvora kad išgyventi, vieni pabėgėliai ukrainiečiai tik Vakarų Europoje pasiliks

Kęstas

Kęstas portretas
Baltarusijoje apsilankyti dar ir malonu. Keliai geresni, švaros ir tvarkos daugiau. Mūsų valdžiai terūpi perversmus kaimynystėje kurstyti, mažus narkotikų kiekius naudoti ir titulus dalintis. (Mokslas-studijos-ekonomika)

Klausimas

Klausimas portretas
O, kodėl patiems baltarusiams neleidžiama naudotis beviziu režpmu?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių