Baltieji rūmai paneigė gandus apie galimą J. Bideno pasitraukimą iš rinkimų

  • Teksto dydis:

AV prezidentas Joe Bidenas tęsia savo perrinkimo kampaniją, trečiadienį nurodė jo atstovė spaudai, kai žurnalistai jos paklausė, ar jis trauksis iš varžybų dėl Baltųjų rūmų po itin prasto pasirodymo debatuose.

„Prezidentas žengia pirmyn. Jis juda pirmyn kaip prezidentas, jis juda pirmyn su savo kampanija [...], tai yra prezidento dėmesio centre. Prezidento dėmesys sutelktas į tai, kaip jam toliau dirbti šį darbą? O visa kita, ką girdime ar kas pranešama, yra absoliučiai klaidinga“, – žurnalistams sakė Baltųjų rūmų spaudos sekretorė Karine Jean-Pierre.

Pasak jos, J. Bidenas tikrai nesitraukia iš 2024-ųjų rinkimų kampanijos.

„Visiškai, visiškai ne“, – žurnalistams sakė K. Jean-Pierre, pridūrusi, kad tokią pačią žinią tiesiogiai perdavė ir kampanijos komanda.

Trečiadienį paskelbtoje leidinio „The New York Times“ ir koledžo „Siena“ apklausoje, kuri buvo atlikta po praėjusią savaitę vykusių debatų, J. Bidenas su 43 proc. šešiais procentiniais punktais atsilieka nuo respublikonų kandidato Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo), kuris gavo 49 proc. tikėtinų rinkėjų balsų.

„Tai didžiausia pono Trumpo persvara „Times/Siena“ apklausose nuo 2015 metų“, – pranešė laikraštis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

B.Y.B.Y.S i subines Gosdepo pasvinkusiems demokratams.

B.Y.B.Y.S i subines Gosdepo pasvinkusiems demokratams. portretas
Tai jau Pindostanui NEPADES. Lapkricio men. Amerikoje PILIETINIS karas

dawai dawai

dawai dawai portretas
negyva Bidona valdžion. Bus kap prancūzu Makaronui tik pyst ir pavasaris. Tada viskas gal pradės pasaulyje i gera keistis o tai tie dirbtiniai karai marai /kovidai/ už p i so

.

. portretas
neskaiciau, bet tik kadidato pakeitimas uztikrintu galinga dauguma pries Trampa.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių