Pereiti į pagrindinį turinį

Britanijoje sulaikytas į Bakingamo rūmų teritoriją įsibrovęs vyras

2016-08-09 14:26
BNS inf.

Didžiojoje Britanijoje antradienį sulaikytas žmogus, perlipęs Bakingamo rūmų, karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) rezidencijas Londone, tvorą, pranešė policija.

Elizabeth II
Elizabeth II / Scanpix nuotr.

Neblaivus 22-ejų vyras rūmų nepasiekė, jis nebuvo ginkluotas, sakoma Londono policijos pranešime, kuriame atmetama ir terorizmo versija.

Šiuo metu karalienės ir kitų karališkosios šeimos narių Bakingamo rūmuose nėra. Elizabeth II dabar yra apsistojusi Balmorale, savo rezidencijoje Škotijos aukštumose.

„Rugpjūčio 9 dien, antradienį, apie 4 val. 15 min. (6 val. 15 min. Lietuvos laiku), pareigūnai sulaikė 22-ejų metų asmenį iš Kroidono, įtarus, kad jis neteisėtai pateko į saugomą teritoriją perlipęs Bakingamo rūmų saugumo tvorą, – nurodoma pranešime. – Šis vyras dabar yra areštinėje centrinėje Londono policijos nuovadoje“.

Panašus įsiveržimas į Bakingamo rūmus buvo ir gegužę. Tada buvo sulaikytas už žmogžudystę teistas vyras, kuris perlipo tvorą ir įėjo į teritoriją.

Atlikęs bausmę už žmogžudystę ir iš kalėjimo išleistas 2002 metais, Denisas Hennessy (Denisas Henesis) šiemet gegužę sulaikomas kelis kartus paklausė, ar ponia yra viduj („Is Ma'am in?“).

Už šį įsibrovimą jis buvo sugrąžintas į kalėjimą keturiems mėnesiams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų