Pereiti į pagrindinį turinį

"Bunga bunga" teismo salėje

2012-04-21 23:59

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi – tikra Italijos bulvarinės žiniasklaidos pažiba. Iki šiol jis mina teismų slenksčius.

Pikantiški pasakojimai

"Bunga bunga" vakarėliuose S.Berlusconi mėgavosi prostitučių paslaugomis? Bent taip tvirtina prokurorų apklaustos liudininkės.

"Bunga bunga" – laukiniai vakarėliai, kuriuos buvęs Italijos premjeras mėgo rengti savo prabangioje viloje netoli Milano.

Nors vakarėlių rengti Italijoje tikrai nedraudžiama, prokurorams užkliuvo tai, kas juose vykdavo. Kaip pasakojo prokurorų apklaustos liudininkės, vakarėlių svečiai ir pats šeimininkas S.Berlusconi nesikuklino mokėti pinigų už seksą.

Antai 27 metų manekenė Imane Fadi, kilusi iš Maroko, pasakojo, kad už dalyvavimą pobūvyje pas premjerą gavo net 2 tūkst. eurų.

S.Berlusconi duodamas pinigus jai tarė: "Tik neįsižeisk."

Manekenė pasakojo, kad vakarėlyje ji matė dvi jaunas moteris vienuolių kostiumais, kurios šoko striptizą priešais premjerą. Pasak moters, viena jų – Nicole Minetti – dabar priklauso S.Berlusconi "Laisvės tautos" partijai ir yra Milano tarybos deputatė. Beje, ši 26 metų politikė kitoje byloje prokurorų kaltinama moterų verbavimu atvykti į vakarėlius.

"Mačiau, kad N.Minetti ir Barbarą Fagioli vilkinčias juodas tunikas, baltais galvos apdangalais ir kryžiais", – pasakojo I.Fadi.

Ji pridūrė, kad kitos pobūvio viešnios vilkėjo "AC Milan" futbolo klubo marškinėlius, o po jais kelnaites su juostele. Pasak I.Fadi, moterys glamonėjo viena kitą ir leido premjerui jas glamonėti.

I.Fadi atskleidė ir daugiau pikantiškų detalių. Pasak jos, moterims, kurios likdavo viloje nakčiai, buvo mokama daugiau.

Esą daugelis viešnių darė viską, kad galėtų pasilikti, o S.Berlusconi, jos teigimu, už seksą sumokėjo mažiausiai dviem moterims.

"Mačiau, kad moterys gavo atlygį už sekso paslaugas. Viena buvo vardu Joanna, kita, nežinau vardo, iš Gvatemalos. Tos, kurios praleisdavo naktį, gaudavo daugiau nei tos, kurios tik dalyvaudavo vakarėlyje. Viskam dirigavo N.Minetti", – pasakojo I.Fadi.

Ji taip pat buvo viena S.Berlusconi favoričių. Pasak moters, ji praėjusiais metais buvo ne sykį kviečiama į vilą, nors tuo metu jau vyko S.Berlusconi teismas.

"Prie mano namų sustojęs vyriškis padavė man nesusekamą telefoną, kad suorganizuotų kelionę į Arkorę. Bet aš nenorėjau", – pasakojo ji teismo salėje Milane.

Moteris tvirtino, jog viename vakarėlyje sudalyvavo todėl, kad norėjo gauti darbą viename S.Berlusconi žiniasklaidos imperijai priklausančių televizijos kanalų.

"Nuėjau į vakarėlį, nes S.Berlusconi man pažadėjo darbą. Tačiau buvau šokiruota to, ką mačiau", – sakė I.Fadi.

Papirko liudininkes?

Praėjusią savaitę išaiškėjo, jog S.Berlusconi sumokėjo N.Minetti 47 tūkst. eurų, kad ši padengtų jai iškelto teismo išlaidas, taip pat atseikėjo dar 150 tūkst. dvynėms Immai ir Eleonorai De Vivio, kurios buvo reguliarios vakarėlių lankytojos.

Šios dvynės, manoma, dirbo S.Berlusconi palydovėmis už gan solidžius atlygius.

Prokurorai neabejoja, kad skirdamas pinigų moterims S.Berlusconi taip jas įtikino nekalbėti su teisėsauga, nors buvusio Italijos premjero advokatai tai kategoriškai neigia. Jie tvirtina, kad pinigai – "geranoriška auka".

Pats S.Berlusconi teisinosi: "N.Minetti paprašė manęs pagalbos, nes jai tuo metu buvo sunku su pinigais, ir aš su džiaugsmu jų daviau. Kai kam nors reikia pagalbos, juk dažniausiai neklausi kam?"

Gresia kalėjimas?

S.Berlusconi "bunga bunga" vakarėliai gali kaip reikiant atsirūgti, jei bus nustatyta, kad buvęs Italijos vyriausybės vadovas mokėjo už seksą.

Taip pat S.Berlusconi jau pateikti kaltinimai dėl lytinių santykių su nepilnamete naktinio klubo šokėja Karima El-Mahroug ir tariamo piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi išlaisvinant merginą iš policijos, kai ji buvo suimta už vagystę.

2010 m. S.Berlusconi paskambino Milano policijai ir pareiškė, kad K.El-Mahroug – buvusio Egipto prezidento Hosni Mubarako giminaitė, todėl, siekiant išvengti diplomatinio skandalo, turi būti paleista.

Manoma, kad K.El-Mahroug, geriau žinoma kaip naktinio klubo šokėja Ruby, mylėjosi su premjeru būdama vos 17 metų.

Nors Italijoje su sutikimu leidžiama mylėtis nuo 14 metų, prokurorai bando įtikinti teismą, kad S.Berlusconi išnaudojo Ruby.

S.Berlusconi neneigė, jog yra mokėjęs moterims, kad šios dalyvautų jo vakarėliuose. Pasak jo, sumos siekė nuo 45 iki 105 tūkst. eurų. Vis dėlto jis sakė, jog vakarėliuose niekas seksu neužsiimdavo, tik gerdavo vyną, valgydavo, kalbėdavo ir dainuodavo.

Manoma, kad teisme ketina liudyti ir daugiau moterų, dalyvavusių vakarėliuose.

Taip pat italų prokurorai yra nurodę teisme pasirodyti futbolo žvaigždei Cristiano Ronaldo ir Holivudo garsenybei aktoriui George'ui Clooney. Abu yra dalyvavę vakarėliuose.

Jei būtų pripažintas kaltu, S.Berlusconi, kuris lapkritį atsistatydino iš vyriausybės vadovo posto, grėstų iki trejų metų kalėjimo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų