Buvęs JAV prezidentas B. Obama: moterys – neginčijamai geresnės nei vyrai

Jei moterys valdytų kiekvieną pasaulio šalį pagerėtų gyvenimo lygis ir rezultatai, teigė buvęs JAV prezidentas Barackas Obama, praneša BBC.

Renginyje Singapūre kalbėdamas B. Obama teigė, kad moterys nėra tobulos, bet yra „neginčijamai geresnės“ nei vyrai.

„Dabar moterys, aš tik noriu, kad jūs žinotumėte: jūs nesate tobulos, bet beveik neabejodamas galiu pasakyti, kad esate geresnės nei mes, vyrai. Esu visiškai įsitikinęs, kad jei dvejus metus kiekvieną šalį Žemėje valdytų moterys, pamatytumėte reikšmingą visapusišką pagerėjimą...“, – teigė B. Obama.

B. Obama, kalbėdamas privačiame renginyje, sakė, kad eidamas JAV prezidento pareigas svarstė, kaip atrodytų pasaulis, kurį valdytų moterys.

Pasak B. Obamos, daugiausia problemų pasaulyje kelia seni žmonės, daugiausiai vyrai, kurie laikosi įsikibę vadovaujančių pareigų.

„Jei pažiūrėsite į pasaulį ir į problemas, dažniausiai tai seni žmonės, paprastai seni vyrai, kurie nesitraukia iš kelio. Svarbu, kad politiniai lyderiai primintų sau, kad jie yra ten, kad atliktų darbą, bet ne visam gyvenimui (...)“, – aiškino B. Obama.

B. Obama JAV prezidento pareigas ėjo 2009-2017 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Uz tokius

Uz tokius portretas
kaip tamsta, tai tikrai.

...

... portretas
Įdomiai čia gėjus-lesbietė užkudakavo...

tai akivaizdus JANKIŲ v a r t o t o j a s,

tai akivaizdus JANKIŲ v a r t o t o j a s, portretas
tokie, apie vertybių KŪRIMĄ neturi supratimo-jiems NEDUOTA,tokie gyvena kitų s ą s k a i t a ir tai akivaizdžiai matoma.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių