D. Trumpas 2020-ųjų rinkimuose nori dalyvauti su „išskirtiniu viceprezidentu“

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) patvirtino, kad 2020-ųjų rinkimuose norėtų dalyvauti su savo viceprezidentu Mike'u Pence'u (Maiku Pensu), pirmadienį pranešė Jungtinių Valstijų žiniasklaida.

Paklaustas žurnalistų, ar svarsto pakeisti savo viceprezidento kandidatūrą, D. Trumpas pareiškė, kad yra patenkintas M. Pence'o darbu.

„Esu labai patenkintas Mike'u Pence'u. Jis – išskirtinis viceprezidentas“, – sakė JAV vadovas.

„Manau, kad daug žmonių labai gerbia mūsų viceprezidentą. Aš taip pat jį labai gerbiu“, – pridūrė jis.

Eiliniai JAV prezidento rinkimai vyks 2020-ųjų lapkritį. JAV viceprezidentas renkamas drauge su prezidentu. Kiekvienas kandidatas į valstybės vadovo postą turi savo kandidatą į viceprezidentus.

D. Trumpas nekart yra pareiškęs, kad ketina siekti perrinkimo, ir tvirtino esąs įsitikinęs savo sėkme.

Kiek anksčiau D. Trumpas pareiškė, kad savo pagrindiniais konkurentais 2020-ųjų šalies vadovo rinkimuose laiko senatorių Bernie Sandersą (Bernį Sandersą) ir buvusį viceprezidentą Joe Bideną (Džo Baideną).

„Manau, kad du finalistai rinkimų kovoje prieš tikriausiai geriausią ekonomiką šalies istorijoje (ir daug kitų nuostabių dalykų!) bus pamišėlis Bernie Sandersas ir miegalius Joe Bidenas. Laukiu kovos su bet kuriuo iš jų“, – balandį parašė D. Trumpas savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Durniams durniai patinka...

haa

haa portretas
niekas jo neberinks...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių