Pereiti į pagrindinį turinį

D. Trumpas gina agresyvų savo elgesį žiniasklaidos atžvilgiu

2020-05-04 06:15

JAV prezidentas Donaldas Trumpas gina agresyvų savo elgesį jam kritiškos žiniasklaidos atžvilgiu.

Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / EPA-ELTOS nuotr.

„Aš susiduriu su priešiška žiniasklaida, joks kitas prezidentas to niekad nėra patyręs“, – sakė jis stoties „Fox News“ renginyje, kuriame atsakinėjo į vaizdo ryšiu gautus rinkėjų klausimus.

„Jie ateina su siaubingiausiais, baisiausiais, šališkiausiais klausimais (...) 94 ar 95 proc. žiniasklaidos yra priešiška“, – kalbėjo D. Trumpas. Jis nepasakė, kuo paremti šie skaičiai. Sekmadienį buvo minima Tarptautinė spaudos laisvės diena.

Į dviejų „Fox News“ vedėjų klausimus, gautus iš rinkėjų, prezidentas atsakinėjo Lincolno memoriale JAV sostinės širdyje.

Vienas klausimų buvo – kodėl jo pasisakymai primena patyčias ir kodėl jis tiesiai neatsako į žurnalistų klausimus, o vis nukrypsta nuo atsakymo. D. Trumpas pasidžiaugė šiuo klausimu. Turėdamas omenyje žurnalistus, jis kalbėjo: „Toks įniršio ir neapykantos mastas – aš žiūriu į juos ir sakau, kur jūsų problema?“ Jis pridūrė: „Aš manau, mes per pirmuosius trejus, pusketvirtų metų padarėme daugiau už bet kokį kitą prezidentą mūsų šalies istorijoje. Aš tikrai taip manau“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų