D. Trumpas ir V. Putinas gali susitikti per G-20 forumą

  • Teksto dydis:

Maskva tikisi, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir JAV lyderis Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) susitiks birželio pabaigoje Japonijos Osakoje vyksiančio Didžiojo dvidešimtuko (G-20) forumo kuluaruose, nors kol kas konkrečiai nesutarta dėl laiko ir formato, trečiadienį pareiškė rusų užsienio reikalų viceministras Sergejus Riabkovas.

„Jokio aiškumo šiais aspektais nėra, ir mes vis dar tikimės, jog kadangi mūsų vadovai – tiek prezidentai, tiek ministrai – bus tame renginyje, kontaktai įvyks. Tačiau jų formatas ir trukmė, taip pat konkretūs jų laiko intervalai – visa tai neišaiškinta, nesureguliuota“, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė pareigūnas.

„Jokių aiškių susitarimų dėl visaverčių susitikimų šiandien nėra“, – pabrėžė S. Riabkovas.

G-20 viršūnių susitikimas vyks birželio 28–29 dienomis.

JAV žiniasklaida taip pat trečiadienį citavo D. Trumpo žodžius, kad jis ketina Osakoje susitikti su V. Putinu.

Be to, jis sakė planuojantis susitikti su Kinijos prezidentu Xi Jinpingu (Si Dzinpingu), nors abiejų šalių santykiai pastaruoju metu buvo labai įtempti paaštrėjus ginčams dėl prekybos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir po kiek laiko sužinosim apie naujuosius slaptuosius protokolus?.. - ach kaip maurams nejauku.

D.

D. portretas
Ilgas

Jie

Jie portretas
Jie kiekviena diena palaiko rysius per zydu chabada kam jiem suditikineti ir zmonrs erzimti jri galima greitai ir patikimai jose paklause moises moise paklause putino moise per jose savo zenta perdave stsakyma trumpui kam jiem susitikineti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių