D. Trumpas laiko ES nepatogia prekybos partnere

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pavadino Europos Sąjungą nepatogia prekybos partnere. „ES buvo sukurta, kad sudarytų mums problemų“, - sakė jis Pasaulio ekonomikos forume Davose susirinkusiems žurnalistams.

Anot jo, europiečiai „kaip verslo partneriai yra sudėtingesni už Kiniją“.

Nepaisant to, D. Trumpas pareiškė neabejojantis, kad JAV ir ES pavyks „greitai“ sudaryti prekybos susitarimą. „Manau, kad mes dar prieš rinkimus turėsime susitarimą“, - sakė jis. Vis dėlto Jungtinėms Valstijoms, anot D. Trumpo, būtų geriausia, kad kol kas susitarimo net nebūtų. „Jei nepasieksime susitarimo, mums bus net geriau“, - teigė jis. Europa esą yra puiki, tačiau sunki verslui plėtoti. „Paklauskite Boriso, jam dabar taip pat bus geriau“, - kalbėjo D. Trumpas, turėdamas omenyje britų premjerą Borisą Johnsoną, kurio šalis sausio 31-ąją paliks ES.

Vis dėlto D. Trumpas didele sėkme pavadino tai, kad europiečiai nori su juo kalbėtis apie prekybos susitarimą. Jo pirmtakams esą tai nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kur

kur portretas
tau bus patogu jei merkel atsisake jav duju kai rusiskos pigesnes o macronas irgi nedu rnas tai nera ko stebetis komersante nes kitu saliu eskalavimas bei terorizmo jeskoimas dziaugsmo nesuteiks geriau palinkek savo spec t kad baiktu sia purvina politika uz kuria tapsi atpirkimo oziu nes 3 PK niekas nenori isskyrus saujale senu beprociu kuriems jau dzin viskas ir nori /suzybet/ A spinduliuose kurie nusluos visa zmonija gal ir pats priklausai jiems jei eini siuo keliu ....

ogi

ogi portretas
atvirksciai sukure es samoningai kad galetu nevarzomai skverbtis i visu tautu gyvenimus jas skaldzius ivairiais budais per sionbriuseli kur zydai lenda visur o sorosas finansuoja terorizma juk ir pats esi siu jegu statytinis su rotsildo firma gal ne taip?......
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių