D. Trumpas: N. Maduro daro siaubingą klaidą

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) trečiadienį pareiškė, kad Venesuelos kairiųjų lyderis Nicolas Maduro (Nikolas Maduras) „daro siaubingą klaidą“ neįsileisdamas į šalį amerikiečių humanitarinės pagalbos.

D. Trumpas sakė, kad jam „liūdna“, jog naftos turtinga Lotynų Amerikos valstybė išgyvena „krizę“, bei pridūrė, jog Vašingtonas dar neatmetė galimybės atsiųsti į regioną savo karių.

„Svarstome visus variantus“, – sakė jis.

„Pažiūrėsime“, – atsakė jis, paklaustas, ar regione galėtų būti dislokuoti tūkstančiai JAV karių.

D. Trumpas trečiadienį priėmė Baltuosiuose rūmuose Kolumbijos prezidentą Ivaną Duque (Ivaną Dukę) ir aptarė su juo krizę Venesueloje.

N. Maduro teigia, kad Jungtinės Valstijos siekia pasinaudoti humanitarinės pagalbos siuntomis kaip pretekstu įsiveržti į Venesuelą.

Tačiau I. Duque, kurio šalis priėmė daug venesueliečių pabėgėlių, pareiškė, kad „trukdyti naudotis humanitarine pagalba yra nusikaltimas žmogiškumui“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jokiu Venesuelos ,,,pabegeliu,,, nera

jokiu  Venesuelos  ,,,pabegeliu,,, nera portretas
neyleidus Maduruj y Venesuelos teritorij ,,,amerikoniskos labdaros,,, ji uzstrigo pasienyje Kolumbijoj ---todel ryte venesuelos ,,bomzai,,, traukia y kolumbija ,o vekare gryzta su ,,,labdros,,, rysuliais atgalios y venesuela -prekiaut ta ,,,labdara,,, panasiai kaip sestadieniais lietuviai pas lenkus y turgu ....manau ju niekas nelaiko pabegeliais y lenkija..

Anonimas

Anonimas portretas
visur Amerika lenda ir daro riauses koks ju reikalas lai ziuri save uztenka Iranas Jugoslavija Irakas Afganistanas Livija Ukraina ...... siaubas lai indenams atiduoda ju zemes ka cia mus mulkina

> Nuomonė

>  Nuomonė   portretas
Arkliui aišku, tau ne.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių